Çizgili formamızı boş yere sevmediğim ortaya çıktı. Gözüme estetik gelişinin yanında şans da getiriyor Mutlak yenilecegiz gözüyle baktığım için izlemedigim maçta puan aldık.

Özetten izlediğim kadarıyla bir şey merak ediyorum: Palitsevich'in maç boyu performansının nasıl olduğunu? Çünkü yediğimiz golde de, son dakikada ismi lazım değil rakibin Cenk Tosun beceriksizligiyle kaçırdığı net pozisyonda da fahiş hataları var. Belki de Kulusicli tandeme geri donmeliyiz.Bir de hocamız değişiklikleri tatmin edici derecede yapabildi mi bu sefer? Duyduğum o ki yine 90+3 de değişiklik yapmış.

Khalili'nin kaçırdığı pozisyonla alakalı olarak; kadro yapımızda orta sahada 10 numara oynayabilecek sadece iki oyuncumuzun mevcut olduğu ortaya çıktı: Irfan ve Matei. O pozisyonu izlerken ahlar vahlar eşliğinde "keşke irfan olsaydı top ayağına gelen" dedim. Matei'nin bir an önce iyileşmesi lazım. Görünen köy o ki, bu takimda irfanla başlıyorsan yerine oyuncu değiştirdiğinde hamle oyuncusu Matei'dir. Matei ile başladığında da Irfan.

Ligin en iyi takımından şu halimiz ve şu ahval ve şerait içinde 1 puan yine de hayırlıdır deyip, önümüzdeki fikstür rahatlığında artık takımdan olumlu top oynama hırsını benimseyerek 3 puanları toplamasını umuyorum.