Alıntı Necdet Özkazancı demiş ki... Mesajı göster
Takım tembelliğin dibine vurmuş Abreg... Akıllı olun aslanım, Beşiktaş'la oynayacaksınız. Durup dinlenmeden çalışın, çalışın, çalışın... Çalışın ki Beşiktaş'ı yenelim. Bu gözdağını verdiğimiz iyi oldu.

İnşallah küçük Efe'ler çoğalır da gerçek anlamda altyapıya dayanan güçlü bir takıma sahip oluruz.

Dün öğleden sonra takım antrenman yapmayıp yattı ya, tesisların otoparkında istemediğin kadar yer vardı. Futbol okulunun önündeki park yeri biraz kalabalık olsa da biz orayı tercih ettik.
Alıntı Necdet Özkazancı demiş ki... Mesajı göster
Özellikle söyleşi yaparak her sorumuza "Evet" yanıtı aldığımız solaçık Efe, adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor.

Takımın sabahtan tek antrenman yapıp sonra da yatmasına, böylece bizi antrenman izlemekten mahrum bırakmasına kızarkene işin senin dediğin yönünü hiç düşünmemiştim Adem. Öğrencilik zamanımızda her zaman sınava beş kala gıcır gayret çalışıp girmeye alıştığımız için bizim teknik heyetten ve topçulardan da aynı davranışı bekledik. Benim burada gözardı ettiğim husus, topçularımızın dersine zamanında çalışmış, sınava hazır bir öğrenci özgüveniyle dinlenmeye geçmiş olması ihtimali, ki temennimiz budur. Eğer öyleyse cuma akşamı yaşadık; Beşiktaş'ı elimizden kimse alamaz. Bak, maça bir gün kala heyecanlandım şimdi.
Galibiyete sevinelim derkene takımdan ve teknik heyetten özür dileme keyfini yaşayamadık. Hafta başından beri, "Çalışmıyor bunlar, tembel bunlar, günde tek antrenman yapıp yatıyorlar," diye konuştuk durduk. Şimdi galip geldik ya... Topçularımızdan ve teknik heyetimizden okkalı bir özür diliyorum.

Ama topçularımıza şunu da inatla söylemeden geçemeyeceğim: Beşiktaş'ı bu kadarcık çalışmayla, yani çalışmadan 1-0 yendiniz. Çalışsanız 3-0 olurdu. İyi çalışsaydınız, altı pastan ve kale çizgisinden o yüzde binbeşyüz goller kaçar mıydı hiç? Tembellikten canım tembellikten. Çalışmıyorlar... Bizim bebeler yatmaya alıştılar, devre arasında da çalışmazlar, yatarlar... Rizespor maçı sıkıntılı...