Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
şimdi bu söylediklerinizle olan bitenin hiçbir mantıklı yanı yok..
boş yere var abi, biz demiştik oradan uçacağız, buradan sokacağız diye.. demeyin..
çünkü ortada ne uçan var nede sokan.. pardon bi uçan var: aydın karabulut.. bide sokan; stancu..
aydın karabulut ve -şimdi hatırladım- köksal yedek benim yıllar önce takip ettiğim ve transfer topiklerinde alınmasını arzuladığım, önerdiğim isimlerdi.. sonradan izlerini kaybettik. ikiside inanılmaz yetenekte ve ülkemizde eksiği duyulan topla dripling yapabilen kabiliyetli gençlerdi.. ama dedik ya; çok eskiden.. daha sonra sanırsam alt liglerdeki takımlarda kahır çekmeye gitmişlerdi. şunu söylemek mümkün bu aydın, o aydının yarısı daha.. belkide değil..

onun için geçelim bunları keyfimizi yaşayalım derim ben.. iki salkım üzüm için bağcıyı uyandırmaya değmez..
akhisar belediye için söylenmedik bişey kalmadı sanırsam.. sevgili memedali de bir önceki mesajda uzun uzun yazmış.. onun için bu takımın ne olduğunu anlatmaya gerek yok.. bumudur o takım demek istiyorum..
az buçuk pres yediler darmadağın oldular.. sanayide tornacıların ve frezecilerin pres makineleri üzerinde yazar: preste kırılan malzemeden mesul değiliz diye.. aha bizde bunlara yaptıklarımızdan mesul değiliz.. sadece bütün ülkeye gösterdik, ahanda yere göğe koyamadığınız bu ligin üçüncüsü.. düştü dediğiniz biz..

adamlar bizi yense ligin 3.sü olabilirlerdi.. -ikili averajlarına bakmadım ama olabilirlerdi-
geçen hafta ligin birincisi ve bu hafta da ligin üçüncüsü ile yaptığımız maçlara bakılırsa mucize diye bişeyin olmadığına kanaat getirmişken, başka hiçbir şeyle açıklayamıyorum..
yahu biz avrupayı kaçırmışız..
Mehmet Abi, futbolcu olsaydın seni izlemeye doyum olmazdı. Kıvrak çalımların, atak yönünü değiştiren uzun paslarınla oyuna renk verirdin, orası kesin!