karabük maçından sonra akhisar maçı fazla zorlamayacak bizi.. hele birde sorunları olan akhisar maçı nispeten kolay geçecek görünüyor..
bende sevgili ahmet ay gibi düşünüyorum. satancunun solaçık oynatılması son derece abes.. ne adam geçebiliyor, nede topla hareket edebilme kabiliyeti var.. stancu bir son vuruş ustası. bu konuda ise oldukça kabiliyetli.. ama top getiren olursa tabii..
bu yüzden, geçen seneki asist kralları djalma ve el kabirin yokluğunu ilerleyen haftalarda hissedeceğe benziyoruz..

irfan can konusunu çözdük..
demekki sezon başında bir veya iki maç kesik yiyecekmiş.. altın makas irfan can..
daha sonra o kesiğin hırsıyla sezon sonuna kadar kafa rahat.. keyfim gel..

ama şu varki; burası önemli..
ağır, sakin fakat ayağa isabetli paslarla oynuyoruz.. buda rakibi bizim gibi oynamaya zorluyor..
kontrollü oyun, kontrollü oyun derlerdi ya; hah işte kontrollü oyun tamda budur.. top rakipteyken basma yok. öyle komple topun arkasına -neresiyse- geçme yok.. rakibe yaklaşıp, topu getirip teslim etmelerini bekliyoruz..
top bizdeyken de, birbirimize yaklaşıp kısa, garantili ayağa paslarla kontrollü vaziyette çıkıyoruz. e tabii "la ligA" da değiliz.. bu ligde bize ekmek çok..
kontrataktan golümüzün olmayışı bu yüzdendir.. rakibi hep kendi ceza alanı civarında yakalıyoruz ama o bölgede telaşe içerisinde oldukları için işimiz kolay oluyor..

bizle oynayana kadar fırtına gibi gelip, bizimle karşılaşan onca beceri yüklü takımları tanıyamamız, onlardan kolayca puan veya puanlar -ne demekse- almamız da bu yüzdendir..
kontrol bizde.. bu ligde bize mama çok..