tv başında ilk yarıyı tamamen, ikinci yarıyı ise kesik kesik izledim. ilk yarı oynadığımız oyunu çok beğendim. maçın ilk düdüğüyle beraber baskılı, tempolu, ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada... ancak iki bireysel oyuncu hatası, iki hakem hatası yüzünden bir anda 2-0 geriye düşüp, kalemizde çok ciddi bir de pozisyon yaşadık ve bir de penaltımız verilmedi. İbrahim üzülmez geçen hafta antep maçı sonrasında, ikinci bölgede kaybettiğimiz toplara dikkat çekip, "aynı hataları Osmanlı maçında yaparsak, sorun yaşarız" demişti. Bir hastalığımız var ama neyse ki hocanın bundan haberi var. tam da dediği gibi bir hata yapıp golü yedik, yine aynı bölgede topu takip etmememiz yüzünden iki oldu. bu gollerde gördük ki, Osmanlı belediyespor, cebimizden çaldığı paraları ön alanda çok becerikli adamlara harcamış. O dakikalara kadar bir mücadele koymayan belediye futbolcuları, bu pozisyonları hataları affetmeden gol yaptılar.

2-0 geriye düşmek takımı oyundan düşürür diye düşündüm ama yine geçen hafta deli İbrahim'in dediği "yenebiliriz yenilebiliriz ama asla teslim olmayacağız" felsefesinin takım oyuncuları tarafından sahiplenildiğini gördük. iki farklı geride olmalarına rağmen, skoru düşünmeden, varlarını yoklarını ortaya koymayı tercih ettiler. tempoyu arttırdılar, Osmanlı Belediyespor'un cebimizden çaldığı paralarla kurduğu takımı adeta ezdiler. bizim çocukların gayretiyle çok heyecanlı bir güzel bir maç oldu ve sonra goller geldi, maç 2-0ken bile en azından 2-2 olacağı belliydi. bunu takım herkese hissettirdi.

irfancan müthiş bir yetenek ama topa hala bir tık az dokunması gerekiyor. özellikle bizim yarı sahada.

Ahmet oğuz çok iyi yolda ama o ilk golde adamı nasıl takip etmez hayret. belki 20 tane orta yaptı, bir tanesi etkili bölgeye gitmedi. bunlar üzerinde çalışmazsa, şu ulaştığı noktada kalır. halbuki potansiyeli çok daha büyük.

Ayrıca Selçuk gerçekten büyük futbolcu. dün sahanın en fazla koşanı, maç boyu kritik müdahaleleri ve kazandığı toplarla baskı kurmamızı sağlayan futbolcuların başındaydı.

Karcemarskas kalede olmasaydı melih gökçek ve cebimizden çalan Osmanlı belediyespor için unutulmaz bir gece olacaktı. yatıp kalkıp dua etsinler.