Gösterilen sonuçlar: 1 ile 23 ve 23

Konu: Teknik Direktör Kim Olacak?

  1. #1

    Teknik Direktör Kim Olacak?

    8 hafta sonunda Metin Hoca gönderildi. Sevdiğimiz, güvendiğimiz birisiydi kendisi ama elinden bu kadarı geldi. Yeni teknik direktör ise 1-2 gün içinde açıklanacakmış. Kuvvetle muhtemel boşta olan Mesut Bakkal'la bir görüşme yapılmıştır kürkçü dükkanı misali. Olmayacağını bildiğim halde Şenol Güneş'in teknik direktörümüz olmasını isterdim.

  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    cavcav la çalışmayı göze alacak adaylara yoğunlaşmak lazım.
    yılmaz vural bile bu anlamda sert gelir başkana...
    hele şenol güneş tam dik adam, keşke olsa...

  3. #3
    Ligde kalmak uğruna her yol mübah değildir, görev başındaki meslektaşlarının altını oyarak kendine yer açan Hikmet Karaman, düşen takımların medyatik umudu Yılmaz Vural, Milli takımın İsviçre maçı bitiminde rakip fulbolcuya tekme atarken hareketi hala hafızalarda yerini alan Mehmet Özdilek gibi isimlerle ligde kalacağımıza düşelim daha iyi, umarım Şenol Güneş 'le çalışırız düşeceksek de Onunla düşeriz...

  4. #4
    Konu Tunc_Girek tarafından (21-Oct-2013 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.

  5. #5
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Şenol Güneşi her zaman için bende istemişimdir. Ama arkadaşlar gerçekçi olmak gerekirse. Sezon içinde takım kabul edebilecek, hatta düşme hattında bulunan bir takımı kabul edebilecek hocalar Yılmaz Vural veya Hikmet Karaman. Geçen sezon sonu Yılmaz Vural Elazığ 'dan transfer bütçesi konusunda yönetimle ters düştüğü için ayrılmıştı. Bizde de aynı veya benzer sorunların ya da gelişmelerin olmayacağının garantisi yok. Gönlümden çok güzel isimler geçiyor ama gerçek olan bu.

  6. #6
    Size de hoca beğendirmek zor be kardeşim. Armudun çöpü, üzümün sapı var diyorsunuz.

    Şaka bir yana, Kasımpaşa maçında takımın içinde bulunduğu moral çöküntüsü kan değişimini zorunlu kıldı. Gelen hoca yeni bir umut, yeni bir heyecan yaratacak. Adı geçen hocaların hiçbiri uzun vadede arzu ettiğimiz takımı oluşturacak vizyona sahip değil. Biz zaten günü kurtarma derdine düşmüşüz. Şu anda pazarlığın devre arası transfer edilecek oyuncular üzerinde döndüğünü tahmin ediyorum.

    Mevcut kadro ile Elazığ, Gaziantep, Eskişehir maçlarını alıp, Trabzon, Erciyes, Antalya maçlarında berabere kalabilecek hocayı arıyoruz. Takımın içinde bulunduğu ruhsal çöküntü göz önüne alınırsa teknik taktik beceriden ziyade kısa zamanda takıma moral ve özgüven aşılayacak gazcı bir hoca gerektiğini düşünüyorum. Hem ilk rakibimiz Elazığ'ı iyi tanıyan, İstanbul takımlarına karşı takımı nispeten iyi motive edebilen Yılmaz Vural olur. Ilımlı mizacı ile Mesut Bakkal olur. A.Gücü'nü birkaç sene mucizevi bir şekilde kümede tutmayı başaran Hikmet Karaman olur. Bu 3 hocaya eşit mesafedeyim. Mehmet Özdilek uzun vadede daha iyi ama mevcut durumda son tercihim olur.

  7. #7
    İlhan Cavcav'ın şuan başkanlığı bırakmayacağı kesinleşti, bunun neticesinde kendisini taraftara affettirecek özellikte kısa vadede takıma etki edecek, ligde tutabilecek bir hoca arayışında olduğunu varsaymak lazım, Mehmet Özdilek ; ismiyle ligin başında anlaşılmalıydı , Antalyasporla o kadroyla yakaladığı istikrar ortada ve kendisini taktiksel açıdan İngilterede oldukça geliştirdi ancak şuan takımın durumu başka bir boyutta o yüzden Mehmet Özdilek ismi çok uzak. Mesut Bakkal ismi her ne kadar 1. sırada dursada ben Yılmaz Vural ile anlaşılacağını düşünüyorum, Mesut hoca iyi hoş ancak takıma doping etkisi yapacak, biraz da medyatik bir isme ihtiyaç var oda Yılmaz Vural olduğu kanısındayım, bu adama herşeyi diyebiliriz, ancak geçen yıl Elazığspor ile yaptığı iş kolay değildi. Açıkcası Mesut Bakkal ismine sıcak bakmıyorum, tabi biz bunca yorum yaparken bambaşka bir isimde gelebilir.

  8. #8
    cavcav kulübün sahibi mi? bıktık artık!..

    ben de şenol güneş diyorum. bakkal nedir ya. temcit pilavı gibi. ısıt ısıt önüne koy!..

  9. #9
    Geçen haberlerde takimin Mustafa Kaplan'a emanet edildiği söyleniyor.. Görünen o ki 1 haftalik geçici bir şey değilmiş.. kriz devam ederse ilk düşünülecek isim Karaman olacakmis.. var mi asli ??

  10. #10
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    mustafa kaplan deniyor...

    benim görüşüm olumlu. geçen sene ankaragücü deneyiminden sonra benim kendisine saygım arttı.
    hatta ilginçtir gündüz ozan abiyle telefonda ondan bahsetmiş ve çoğu seçenekten daha iyi olma ihtimalini konuşmuştuk. ozan abi mesut hocanın terki sonrası antalya deplasmanına onla çıkıp 3-1 aldığımız o maçı hatırlattı...

    kaplan geçen sene futbolcusu olmayan ankaragücünü neredeyse ligde tutuyordu...

    belki macera gibi ama yılmaz vural dışındaki çoğu hocadan iyi olabilir.

  11. #11
    mehmet özdilek ile abdullah avcı gibi hocalar, kadro kalitesine göre gelirler. abdullah avcı bu dakikadan sonra kariyerini riske atamaz. gençlerbirliği gibi başarısı teknik adam ve futbolcuların potansiyellerinin çok üstünde bir performans göstermesine bağlı takımlarda çalışmak yerine, istedikleri transferleri yapabilecek takımları tercih edeceklerdir. abdullah avcı istanbul b.b.'de, mehmet özdilek de antalyaspor'da çalışırken ne transferler yapmışlar, hangi kadrolarla oynamışlar açın bakın. antalya'nın şu anda ve geçen sene elinde bulunan futbolcu çeşitliliği bizde olsa, metin diyadin bu ligin tozunu attırırdı.

  12. #12
    Gençlerbirliği ' nin iyi bir hocaya ihtiyacı var. Ama ligin tozunu attırdığı dönemlere bakarsanız,gerek Atilla Aytek gerekse Zeki Ünaldı kulübün , futbolcuların herşeyi ile ilgileniyordu. Başarıyı Başkan kendine maletse de gerçek buydu. Şimdi böyle bir yönetici yok. Bu boşluğu da dolduracak TD gerekir. Metin Diyadin tercihiyle bu seneyi baştan kaybetmiştik. Kim gelirse gelsin tahribatını onarmak zaman alacak.

  13. #13
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    bizim alkaralar olarak talebimiz, mustafa denizli veya abdullah avcı olmalıdır.
    istifanın eşiğine geldiğini bütün basına duyurmuş bulunan başkanın işine gelen isimleri önererek ona zaman kazandırdığınızı görmüyormusunuz?.
    yukarıda saydığımız iki ismin birine zaten gelmez, diğerine pahalı diyerekten cavcav gibi düşünüp cavacav'ın gitmesini istemekde ne oluyor?. zaten cavcavda aynen böyle düşünüyor ve zaten bu hale böyle düşündüğü için gelmedik mi?.

    bu iki isimden başkası olmaz..
    bizi bu bataktan çıkaracak olan bu iki isimdir.. yıllarca sakladığımız, üzerine çöreklendiğimiz paracıkları harcamanın zamanı geldi..
    bu iki isim olursa ya kurtuluruz yada bir ayağı zaten dışarıda olan cavcav bunların bir demeciyle gider.. cavcavı bizden başka bütün kamuoyu tanıyor artık, bu isimleride.. "verilen sözler tutulmadı demesi" yeter.. ersun yanal'ın -o zamanlar- demesi başka, bunların demesi başka.. üzerine çullanacak medya baskısına dayanacağını sanmıyorum. bu güne kadar medya baskısıyla karşılaşmadı çünkü. basın hep arkasında durdu. "duayen" meselesinde olduğu gibi.. hiçbir başarısı olmadığı halde 35 yıldır başkanlık yapmasını, gençlerbirliğinin futbolcularını ucuza alıp pahalıya satmasını pohpohladılar.. başkanda bunlarla beslendi yıllarca.. işler tersine dönsünde bir bakalım..
    aksi takdirde zaten bu zamana kadar cavcav'ın hep başvurduğu, sizinde görmek istemediğiniz gibi kabiliyetsiz hocaları getirip sonradan suçu onlara yüklemenin ve böylece biraz daha zaman kazanmanın artık sonu geldi.. yalanlar, safsatalar ve spekülasyonlar sona erdi..

    boby robson yıllar önce teknik direktörlük yaparken söyledi. maalesef biz hala oraya bile gelemedik:
    "beyaz mendiller senin için sallanıyorsa korkma başkan arkanda duracaktır ama beyaz mendiller başkan için sallanıyorsa sen kendine yeni bir kulüp aramaya balasan iyi olur." demişti..
    biz hala başkana yesin diye ucuz ve kifayetsiz, kabiliyetsiz hocaları öneriyoruz.. yesinde yaşasın diye..
    Konu MehmetGUNER tarafından (22-Oct-2013 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

  14. #14
    Mehmet Özdilek olacak galiba. Bu akşam 17.00'deki toplantıdan sonra belli olacak.

  15. #15
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    banada öyle geliyor..
    imkanları geniş olan bir kulübüz ve seçtiğimiz hocalara bakın.. başkanın bir telefonunda anlaşıyoruz adam sadece imza atmaya geliyor.. bizde bundan transfer yapıp kulübü kurtarmasını bekliyoruz..
    haliyle, durum kötüye gittiğinde başkanın çok sevdiği(!) kulübünü korumak iç güdüsüyle bir şahin gibi üzerine atlayıp boynunu kolayca koparacağı isimler.. düşünün şimdi kurtarırsada başkan zaman kazanıyor. kurtarmazsa başkan onuda yiyerek gene zaman kazanıyor.. böyle böyle bir 35 yıl geçer tabii.. işin en acı tarafı her iki durumdada taraftarın desteğini alıyor.. çünkü en fazla pazara kadar hesap yapabiliyoruz.. pazartesi allah kerim..

    ve bu kolay lokmalar bizden kovulduktan sonra belki bir başka anadolu kulübünede gidebilme yada tekrar yollarımızın keşişme ihtimali olduğundan başkan gururlarıyla oynadığı, kariyerlerine sekte vurduğu halde ses çıkaramıyorlar..
    olmaz ama özdilekten tek beklentim: kovulduktan sonra kimi istedi, başkan kimi aldı tek tek söyler.. adamsa eğer..

    sırf başkanın yiyemeyeceği hocalar olması üzerine mustafa denizli veya abdullah avcı gibi isimleri gündemimizde tutmalıyız.. en azından dile getirebiliriz..
    75 yaşında şahinlik yapan zavallının karşısında kaderine razı, boynu bükük kalmaktan, onun aklına gelmeyen diğer isimleri hatırlatmaktan iyidir.. değilmidir?.

  16. #16
    şenol güneş veya mustafa denizli zaten gelmez, onları geçelim. mehmet özdilek gelirse takım direkt küme düşer. abdullah avcı gelirse küme düşmekten kurtulabilir ama oyun olarak bir adım öteye gitmez. bu şartlarda en uygunu bence yılmaz vural, onu da cavcav istemez. kısacası hepimize geçmiş olsun.

  17. #17
    Mehmet Özdilek ile 2015 sezonu sonuna kadar anlaşmışız. Hayırlı olsun.

    http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ350167SXQ

  18. #18
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    C Blok/23
    Mesajlar
    74
    Mehmet Özdilek antremana çıkmış.

    İsim:  image.jpg
Görüntüleme: 152
Büyüklük:  76.4 KB (Kilobyte)

  19. #19
    Senelerce bjk forması giyen ve uzun süredir td'lik yapmasına rağmen hep siyah beyaz forma ile gözümüzün alıştığı bir adamı Gençlerbirliği arması ile görmek çok değişik. Bir an değişik bir his yaptı bünyede. Cidden çok garip hissettim... :-/

  20. #20
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    inşallah yanlış kararlar vermez.Çünkü kalan 9 maçta en takım 15 puan toplamalı.yoksa kümeye doğru yolculuk başlar.Sorumlu kesinlikle ve kesinlikle yaşlı cavcav.Esasen bu yaşlı adam kesinlikle GB li değil.Kalbi GS için atıyor.Bu ihtiyarında artık emekli olma vakti çoktan geldi ve geçiyor.VCallahada billahada yaşlı Cavcav bırakmazsa biz seneyede ptt 1.liğde aynı yazıları yazıyor,aynı şikayetleri ediyor olacaz.

  21. #21
    Biraz zaman Metin hocaya. Hersey yerine oturacak.

  22. #22
    Nevzat 8. haftada takılı kalmışsın. Cihazı biraz salla !

  23. #23
    Mehmet hoca demek istedim.Onun zamana ihtiyacı var. 3 mac 9 puan hersey bitti demek değil nerden baksanız takımı oturtması devre arasını bulur.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •