Şirketimiz, misafirlerini ağırlamak üzere aldığı G.Saray kombinelerinden iki tanesini bu maçta kullanmamı önerdi. Nevzat Abi de bu maça mutlaka gitmek istediğini söyleyince isterse paso lig almadan bu maçı G. Saray tribününde izleyebileceğimizi söyledim. Önce o da benim gibi tereddüt etti ama hem kemik seslerini duyabileceğimiz hem de 5 golün atıldığı kaleyi off side kamerasının açısında izleyebileceğimizi koltukların konumunu görünce takımı izleme isteğimiz ağır bastı. Mehmet Hoca'nın hemen çaprazında maçı izledik.

Ilk yarı neredeyse mükemmel bir oyunla G. Saray'ı sahadan sildik. Yerden ayağa paslarla G. Saray'a top göstermedik. Daha maçın ilk 15 dakikasında savunmanın arkasına atılan iki kanat topu ile 2-0 öne geçtik. 3. Golü bulabileceğimiz birkaç pozisyonu değerlendiremedik. Ilk yarıda özellikle orta sahanın ortasında oynayan Gosso yıldızlaştı. Nizamettin, Doğa, Hakan ve Ahmet de mükemmele yakın oynadılar.

2-0'dan sonra G.Saray oyunu sertleştirdi. Aslında iyi maç yöneten hakem tribünlerin baskısı nedeniyle kasıtlı tekmelere kart çıkaramadı. Ikinci yarının hemen başında sahanın en iyisi olan Gosso'nun sakatlanması hem takımın mücadele gücünü düşürdü, hem de pas trafiğimizi bozdu. Geriye yaslanmak zorunda kaldık. 5 dakika içinde gelen 2 karambol golüne engel olamadık. Maçın böyle biteceğini düşünürken son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk.

Stancu, Kulusiç, Tosiç gibi çok önemli eksiklerimize rağmen dişe diş bir futbol oynadık. Mehmet Hoca her türlü takdiri hak ediyor. Yenileceksek böyle onurlu futbol oynayıp yenilelim. Ahmet, Uğur, Yusuf'a Doğa ve Hakan'ı eklersek 5 tane altyapıdan gelen oyuncumuz oynadı. Çok da iyi oynadılar. Önümüzdeki sezon bu oyunculara gözü kapalı formayı teslim edebiliriz.

Önümüzdeki sezon Zec, Kulusiç ve Gosso'nun sözleşmesi sona eriyor. Şu anda kadromuzda 12 yabancı oyuncu var. Federasyon önümüzdeki sezon 5 futbolcunun kadroda 3 oyuncunun tribünde olmasını istiyor. Yabancı sınırlaması nedeniyle bu oyuncularla yollar ayrılabilir. Bence Gosso mutlaka takımda kalmalı. G.Saray maçında Dahlin ve Radkov klas oyuncular olduklarını gösterdiler.