Özgür bence bu sene Vleminckx'ten sonra takımın en iyisiydi. Özellikle sezonun ikinci yarısında çok iyi oynadı. Elde böyle bir defansif orta saha varken (ki son maçlarda topu dikine oynama konusunda baya mesafe kaydetti) onu defansın önüne koyarım, bir sağiç ve soliçle 4-3-3 oynarım.

Bu sene takımın en büyük sıkıntısı orta saha organizasyonunu çözememek oldu. Azo, Petro ve Özgür, üçü birden çabuk oyuncular değil. Orta sahada sıkı pres yediğimiz maçlarda bunun sıkıntısını çektik. Üç orta sahadan en az ikisi deli fişek oyuncular olmalı. Mehmet Abi'nin Erkan Taşkıran önerisine katılıyorum. Potansiyelini gösterememiş çok iyi sol ayağı olan bir oyuncudur. İyi bir antrenörün elinde birinci sınıf bir futbolcuya dönüşebilir.

Orduspor'dan Nizamettin Çalışkan makul bir bonservis karşılığında alınabilir. Ersun Yanal'ın Almanya'dan Manisaspor'a getirdiği bir oyuncuydu. Orta sahaya dinamizm katar.

Sivasspor'dan Erman Kılıç çok yönlü bir oyuncu. Hücumun her yerinde oynayabilir. Sözleşmesi bitiyor, bonservissiz transfer edilebilir.