Gösterilen sonuçlar: 1 ile 8 ve 8

Konu: İbrahim Üzülmez

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    İbrahim Üzülmez

    Bugün çıkan haberlere göre yollar ayrılıyormuş. Çok uzamıştı zaten bu hikaye.

    İki şeyi hiç anlamıyorum:
    1. İlhan Cavcav bu kulübe neden teknik direktör getirir
    2. Bir teknik direktör bu kulübe niye gelir


    http://www.klasspor.com/tr/haber/719...r_ayrildi.html

    http://www.klasspor.com/tr/haber/719...a_birakti.html
    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  2. #2
    Dünkü krizin müsebbibi Metin Diyadin konusunda daha önce de söylediğim bazı şeyler yazacağım. On yıl takımın formasını giyen Diyadin'in bu sürede takımda olmasındaki en büyük etken futbolu değil. Maalesef TFF deki akrabasıdır.Hocalık döneminde ise O zamanki alt ligdeki Oftaş , Eskişehir,Rize gibi takımlardan sonra Gençlerbirliği ne gelmiş. Haklı olarak sekizinci haftada kovulmuştur. Bence dün Üzülmez görevde iken ayağını kaydırmaya çalışan Diyadin dir. Mustafa Kaplan ile aynı kategoride dir. Kulüple ilişiğinin kesilmesi gereken birisidir.

  3. #3
    yine sancılı bir sezona başlıyoruz. cavcav'ın 35 yıldır kulüp başkanı olmasının artık zararlı tarafları daha da görünür hale geldi. 35 yılda tanıdık yüzlerce-binlerce isim, kulüp üzerinden iyi ya da kötü bir şeyler yapmaya çalışıyor ve bu çok seslilik, herkesin cavcav üzerinden kulübe bir şeyleri yaptırma, bir şeyleri kabul ettirme çabaları kulübe zarar veriyor. daha sezon başlamadan iki tane İbrahim üzülmez istifa etti, cavcav istifasını istedi, haberlerini tartışıyoruz. bu şartlarda ve bu kadar baskı altında, her kim olursa olsun, bir teknik direktörün yararlı olma şansı yok.

  4. #4
    Yazan site klasspor olmasaydı İbrahim Üzülmez'in gönderiildiği haberine itibar etmezdim. Bugün kulüp İbrahim Hoca ile devam edeceğimizi açıklamış. Aklın yolu bir. İbrahim Hoca bu kadro ile müthiş bir sinerji yakaladı. Kadronun önemli oranda korunması ile yıllar sonra yeniden zirveye oynama umutlarımız yeşerdi. Bu ortamda İbrahim Hoca ile yolları ayırmak delilik olurdu. Bülent Atlas yazdıysa vardır bir şeyler ama neyse ki tatlıya bağlandı.

  5. #5
    Serdar Şengül
    Ziyaretçi
    Klüp başkanı Gençlerbirlikli değil.Galatasaray taraftarı.kendi ağzıyla defalarca söyledi.Gerçek bir GB li başkan olsa bu takım iddia ediyorum her sene kesin ilk 3'e girer.İbrahime gölge etmesin ona bile razıyız.Yardımı geçtik.

  6. #6
    En Başarılı Teknik Adam: Üzülmez
    22.08.2016 | gencler.org

    Sezonun ilk maçında Gaziantepspor’u 2-0 yenen Gençlerbirliği lige iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon devre arasında Alkaralar’ın başına gelen genç teknik adam İbrahim Üzülmez ise, 18. kez Gençlerbirliği’nin başında yer aldı ve takımının 11. kez galip gelmesini sağladı.

    gencler.org’da yer alan istatistiklere göre 18 maçta 11g, 2b ve 5y alan Üzülmez’in başarı oranı %64.81. Ve bu rakam kendisini, Gençlerbirliği’nin Süper Lig / 1. Lig tarihinin en başarılı teknik adamı yapıyor.

    Üzülmez’i, 1994-1995 sezonunda 17 maç takımın başında bulunan ve (9g, 3b, 5m) %58.82 başarı oranı elde eden Metin Türel ve 2002-2004 yılları arasında 86 maçta görev alan ve (46g, 19b, 23m) %58.53’lük bir başarı oranı yakalayan Ersun Yanal takip ediyor.

  7. #7
    M. Ali;
    En fazla galibiyet alan Teknik adam Ersun Yanal mıdır bilmiyorum ama Üzülmez biraz uzun soluklu kalabilse bu rekoru da kırar gibi duruyor. Gaziantep maçı öncesi yaşananlar gösterdi ki iradesi pek de zayıf değil. Bu koşullarda maç kazanmak ve geçen yıl uygulaığı sistemden taviz vermeden kazanmak bence önemlidir.

  8. #8
    Alıntı Mustafa Ates demiş ki... Mesajı göster
    M. Ali;
    En fazla galibiyet alan Teknik adam Ersun Yanal mıdır bilmiyorum ama Üzülmez biraz uzun soluklu kalabilse bu rekoru da kırar gibi duruyor. Gaziantep maçı öncesi yaşananlar gösterdi ki iradesi pek de zayıf değil. Bu koşullarda maç kazanmak ve geçen yıl uygulaığı sistemden taviz vermeden kazanmak bence önemlidir.
    Ben de aynısını düşünüyorum abi. Son maç bize Üzülmez'in "baskı altında" ya da "sinirlenince" daha iyi motive olduğunu gösterdi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •