sevgili arda'nın yazdığı isimlerin içerisinde bir tek kalecimiz hopf'un olmayışı büyük mesele..
diğerlerinin alternatifi var ve tamda bu maç için forma şansı verilecek düzeyde yetenekli ve hareketli oyuncularımız..
selçuk'un olmayışı ise bizim için büyük şans.. bu maç onun maçı değil.. aksini iddia edip oynamaya kalksaydı oda hleb gibi bi tarafını kopartıp, bi kayışını sıyırırdı.. ee bu yaştan sonra futbola dönersen başka ne bekliyorsun ki?. hemde dellenmiş gibi üzerimize gelecek, orta sahada hiç oyalanmayacak, sadece golü düşünen bir trabzon karşısında.. mucizelere inanırmısınız?.
bu maç ve bundan sonraki maçlar selçuk'un ve hleb'in maçları değil.. landel gibi rakip daha üzerine gelirken kendini yere atanların da..
ortalık kızıştı; yaşlılar ve korkaklar arkaya.. savaşcılar öne çıksın..

ick'yı da orta sahaya çekip, dirençli ve boğuşan bir orta saha oluşturabiliriz. çünkü adamlar orta sahayı çok çabuk ve isabetli paslarla çıkıyorlar.
bu trabzon, sezon başındaki trabzon unutmayalım. mehmet ekici ve erkan zengin yabana atılır yetenekler değil, kulağı çekilmiş forvet hattı da her an başa bela olabilir..
sıkı bir savunma, ilerleyen dakikalarda oyun disiplininden kopacağı aşikar olan defanslarının arkasına el kabir ve stancu ile sarkmak hala en akıllıca taktik olarak duruyor..