HAYDİ MAÇA!

Önce, Tanıl Bora’nın geçen hafta Radikal’de hentbol üzerine yazdığı nefis yazı: “Hop, entbol var!”

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/t...ol_var-1173063

Bu güzel yazının üzerine Tanıl Bora’dan bugün maç daveti de içeren bir e-posta aldım. Bu e-postadan haberleştirdiğim metni aşağıda bilgilerinize sunuyorum:

Hentbol takımımız, ilk 9 haftayı art arda yenilerek geçirdikten sonra 10. haftada, kendisi gibi "hep-mağlup" Adana Çukobirlik'i yenerek ilk galibiyetini aldı.

Sonra müthiş bir çıkış yakaladılar:

12. haftada ligin başaltı takımlarından Milli Piyango'yu, 13. haftada alt-ortalardan Anafen Koleji'ni, 14. haftada tepedeki gruptan Nilüfer Belediyesi'ni yendiler. Arada evde Trabzonspor'a yenildikten sonra 16. haftada, geçen haftasonu, deplasmanda İstanbul Yeditepe'yi mağlup edip altlarına alarak ligin başından beri ilk defa küme düşme hattının üzerine çıkmayı başardılar.

Kısacası hentbolcularımız bizi gaza getirip önümüzdeki maçlardan birinde tribünde “dev bir taraftar topluluğu” oluşturarak kendilerine güzel bir sürpriz yapmamızı hak ettiler.

Bu cumartesi (8 Şubat) saat 13.00'te, lig ikincisi Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle oynuyorlar.

Bir dahaki cumartesiyse (15 Şubat), şu anda 6. sırada olan Mersin'le maç var.

Maçlar Yıldız'da (Hollanda caddesi, Çankaya'dan gelirken sağa Oran istikametine dönünce, Turan Güneş'e paralel) oynanıyor.

Biz bir aksilik olmazsa her iki maça da gitmeyi kararlaştırdık. Gelecek Gençlerbirliği taraftarı arkadaşlarımız ve hentbolseverlerle orada “dev bir taraftar topluluğu” oluşturarak salonu tezahüratlarla inletelim de millet şöyle bir taraftar görsün. Hentbolcularımız sevinsin. Bizim de şeklimiz şemailimiz olsun! Ayrıca futbolda bir sezonda görebileceğimiz golü, bir maçta izleyip gole doyalım.

Ne dersiniz, hoş olmaz mı?

Öyleyse bu cumartesi saat 13.00’te kimseye randevu vermiyoruz ve Yıldız’dayız.

Haydi maça!

İsim:  Hentbol Ligi 16. Hafta Puan cetveli.jpg
Görüntüleme: 170
Büyüklük:  82.7 KB (Kilobyte)

İsim:  Gençlerbirliği Hentbol Takımı 1.jpg
Görüntüleme: 189
Büyüklük:  97.0 KB (Kilobyte)İsim:  Gençlerbirliği Hentbol Takımı 2.jpg
Görüntüleme: 220
Büyüklük:  83.2 KB (Kilobyte)