Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Tesislarda Hurşut'la takımdan ayrı düzkoşu



Necdet Özkazancı
14-Mar-2013, 17:15
Bu bölümdeki ilk paylaşım benden olsun. Facebook sayfamda yaptığım paylaşımı buraya aktarmaya çalışayım. Bakalım becerebilecek miyim? Denemiş oluruz... :)

Gençlerbirliği 90 yaşında... Kutlu olsun...

Futbol bazen, taraftarı olduğunuz takımın futbolcusuyla birlikte neşe içinde "takımdan ayrı düzkoşu" yapmanın keyfini yaşamaktır. Hep vefakâr ve cefakâr taraftar olacak değiliz ya, biraz da vefakâr ve sefakâr taraftar olalım. Futbolun güzelliğinden yararlanalım; futbola olan sevgimizi tazeleyelim.

90. yıl anısına birkaç fotoğraf... 15 Aralık 2011 günü... Hurşut, Emre'nin Babası ve ben, tesislarda takımdan ayrı düzkoşu yaparkene... Koşunun sonlarına doğru tempomuza dayanamayıp pili tükenen Hurşut'taki bitkinlik dikkatli gözlerden kaçmıyor... :)

Futbolu seviyoruz...

6667686970

Necdet Özkazancı
14-Mar-2013, 17:18
Gayet güzel ve kolay oldu. Fotoğrafları, dışarıdan bir sunucuya gerek kalmadan doğrudan bilgisayardan hızlı bir şekilde yükleyebildim. Yalnız böyle olunca forum meme yapar mı acaba? :)

Abreg Çelem
14-Mar-2013, 17:44
Gayet güzel ve kolay oldu. Fotoğrafları, dışarıdan bir sunucuya gerek kalmadan doğrudan bilgisayardan hızlı bir şekilde yükleyebildim. Yalnız böyle olunca forum meme yapar mı acaba? :)
Evet yapar, hem de ne biçim yapar! :D Bu nedenle, işbu paylaşımınızı ihbar kabul eden ekiplerimiz derhal üyelerin doğrudan foruma resim yüklemesini engelleme çalışmalarına başlayacak, maalesef.. :D

Necdet Özkazancı
15-Mar-2013, 01:00
Sayın admin, ciddi misiniz, yoksa şaka mı yapıyorsunuz la? :)

onur_aydogan
29-Mar-2013, 11:30
Ben de İstanbul yemeği fotoğraflarını direk bilgisayarımdan yüklemiştim. Her biri 7 MB.

Ahmet_Ay
29-Mar-2013, 21:53
Forum pc vs gibi konularda teknik Html vb bilgim yok. Ancak Abreg Abi umarım şaka yapıyorsundur. Bende bu doğrudan foto yeniliğine çok sevinmiştim. Önceki düzende pek beceremiyordum. Başlık meme yapmazsa devrim gibi yenilik derim ben buna....

Abreg Çelem
30-Mar-2013, 18:10
:) O kadar da katı davranmayalım şimdi... Fotoğrafların doğrudan siteye yüklenmesi demek o fotoğrafların diğer bir deyişle sitenin harddiskine yüklenmesi demek... Dolayısıyla eğer bu işi abartırsak uzun vadede bizim harddisk dolar taşar, sorun bundan ibaret aslında... Ama şimdi şu İstanbul toplantılarının fotoğrafları olsun, ya da antrenman ziyaretleri olsun, kaybolmaması gereken önemli anılar var, tabii ki bunları siteye yükleyeceğiz, yüklemezsek kabahat! :)

Yani işin özü, siteye fotoğraf yükleme sistemi açık kalacak ama site ahalisi olarak bir otokontrol sistemi oluşturacağız, oluşturamayanlara durumu izah edeceğiz diyelim ;)

Necdet Özkazancı
31-Mar-2013, 01:46
Abreg'in mesajını şaka sanmıştım ama gerçekmiş. Sanırım fotoğrafların site harddiskine yüklenmesi nedeniyle uzun vadede sitenin meme yapma durumu ortaya çıkabilir görünüyor. Yükü hiç olmazsa biraz azaltma konusundaki önerim, yüklediğimiz fotoğrafların boyutlarını küçültmek... Ben yüklemeden önce bilgisayarımdaki yüksek boyutlu fotoğrafları FormatFactory programıyla küçültme yoluna gidiyorum. Örneğin Hurşut'la düz koşu fotoğraflarının her biri 3 mb... Ben bu fotoğrafların her birini 65 kb olacak şekilde küçülttükten sonra siteye yükledim. Böylece yüklediğim dört fotoğrafın toplam boyutu 12 mb olacakken toplam 250 kb civarında bir yer kapladı.

serkan_gungordu
31-Mar-2013, 04:35
necdet abi'nin dediğini uygularsak, uzun bir süre hiçbir sıkıntı yaşamayız. ayrıca, istanbul toplantısı - ankara toplantısı - antrenman ziyareti - maçtan güzel kareler'in yüklenmesini hepimiz isteriz.ama biri çıkar da 100 foto paylaşmak isterse, eskiden olduğu gibi imageshack.us gibi hosting sitelerinden yararlnaması çok daha uygun olacaktır.