Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : 2013 - 14 / Süper Lig 29. hafta / Gaziantepspor - Gençlerbirliği



maksut_uzun
18-Apr-2014, 09:22
19 Nisan Cumartesi
Saat 13:30
Gaziantepspor - Gençlerbirliği

Hakem: Volkan Bayarslan

Necdet Özkazancı
19-Apr-2014, 01:25
Deplasmanda Trabzonspor'a yenilip, ardından kendi sahamızda Erciyesspor'la berabere kalınca hedefsizlikten dolayı gazımız kaçtı. Gaziantepspor'un durumu da aynı... Dolayısıyla ortada bir maç gibi gözüküyor. Tabii Stancu'nun olmaması bizim için ciddi bir handikap... Ama maç bu, belli olmaz. Futbolda her şey olabilir. Gaziantepspor, kendi sahasında olduğu için daha ağır bassa da biz de kazanabiliriz. İnşallah kazanırız.

cengizirken
19-Apr-2014, 11:28
Gollerimiz Petrovic ve Jimmy'den gelsin.

cengizirken
19-Apr-2014, 15:53
Sevgili Alkaralar; birlikte maç izlemekten maksat aynı duyguyu paylaşmak kadar birbirimizi de görmek. Hal hatır etmek.Sanıyorum böyle düşünen Alkara azaldı. Sudem önceki yere göre çok daha iyi.Ama ilgi yok.Neyse güzel bir sonuç. Takım olarak hareket edebiliyoruz. Mehmet Özdilek'i tebrik ediyorum. Bu sene için.

Atila_Cinar
19-Apr-2014, 19:45
Cengiz bey, Ozan ile birlikte Sudem'e gelmek için evden çıkmak üzereyken programı değiştirmek zorunda kaldık. Bir daha ki sefere, İstanbul'da GS'yı ya da BJK'yi yenerken diyelim.
Bu arada maçı eve yakın başka bir yerde izledik. Sezonun iyi maçlarından biriydi, keşke tüm alkaralar ile birlikte izleyebilseydik. Gosso'yu izlemek büyük zevk verdi. Defansımız, özellikle de Ahmet ve Dahlin hatasız oynadılar. Sağ ve sol bekler çalıştı. Ya Antep çok zayıftı, ya da bizim takım gerçekten iyi idi.
İki yıldan fazladır kendisinden patlama beklediğimiz sevgili Zek bunu 3 veya 4 gol atarak yapabilirdi, eline fırsatlar da geçti, ama biraz kendisi istemedi sanki biraz da Antep kalecisi, tek golde kaldı.

ilkay izmirli
20-Apr-2014, 02:49
Sonunda derin bir oh çektik psikolojik olarak düşme ihtimalimiz kalmadı , rakibin oyun kontrolünü kaybetmesi işimize yaradı. çok güzel kontralar yakaladık ama forvetlerimiz 2002 yılındaki 5-0 lık antep maçının öcünü almak yerine savurdular pozisyonları . mehmet hoca inşallah önümüzdeki sezon için işe yarar bir transfer yapar yada yapabilir (zira euro yükseldi paraya kıyamayabilirler) skoko gibi oyun kuran birini bulmalı yada ahmed hassan gibi, bu kadro ve oyun sistemiyle avrupayı haketmiyoruz 2003teki gibi bir takım olmalıyız rakibi bekleyen değil de atak yapan hücum yapan olmak daha çok yakısıyor bize. bursa maçından alınacak sonuca ve üstümüzdekilerin durumuna göre yeni ahmet çalıklar denenmeli a takımda bence ahmetin cavcavın agzını sulandırdığından eminim teklif gelse direk satar.

Erdem Ceydilek
20-Apr-2014, 13:23
Zec ilk kez bu denli domine etmeye çalıştı bölgesini. Antep'in defans göbeği de ağırkalınca birçok gol pozisyonu şansı geldi Zec'e sadece birini değerlendirebildi. Dahlin ve Gosso da dünün iyileriydi. Jimmy ise oynamak istemiyor gibiydi pek. ama tebrikler herkese. güzel bir üç puan oldu.

cengizirken
20-Apr-2014, 14:21
Atilla Bey,GS ve BJK maçlarını birlikte izleyelim.Dün Özgür'de (Hentbolcü) geldi. Az sayıda kızıl kara Orcan,Selma,ben birlikte izledik. Maç da güzeldi.Niye kaleci aldık diyorduk.Gerekli oldu maalesef.Maçı da kurtardı. Öte yandan Diyadinli geçen puansız futbolsuz haftalara da yanmıyor değilim.

Mustafa Ates
21-Apr-2014, 09:21
Kısmen radyodan dinlediğim ve özetlerden izlediğim kaarı ile;
Fena oynamamışız.
Bizim takım Antep'e göre daha istekli idi.
Sergen'den sonra Antep'in gazı kaçmış gibi.
Birkaç pozisyonu kaçırmış olsa da Zec'in attığı golde güzel bir goldü. Stancunun yokluğunda ancak bu kadar olur.
Şimdilik Ahmet ve Hakan hariç oyuncularımızda maalesef istikrar problemi sürüyor. Gosso bu maçta iyi oynamış ama geçen maçlarda problemler vardı. Dahlin'in en iyi maçıydı.
Bursa maçında bırakın gençler oynasın.

MehmetGUNER
21-Apr-2014, 17:55
çok ilginç vallaa.. insan nelere gülüyo yarabbi..
100 kişiye sordum; Oktay'ı solaçıkta oynatırmısın diye.. 99'u asla dedi.. şifo oynattı ama.. deniz naki ve mervan, tomiç gibi açık oynayacak onca oyuncu varken..
yengeç gibi yana doğru oynayan orta sahamızda sadece ve sadece dikine top taşıyabilen özgür ve oktay var; onlarında biri sakat, diğerinide biz açığa almışız..
ikinci yarı başlamadan önce kesin düşmüş gözüyle baktığımız takımımızın fikstüründe tek yeneceğimiz takım buydu ama bu şekilde de yeneceğimizi asla ve asla düşünememiştim..
galip her zaman haklıdır deyip keyfimize bakalım..
herkes öyle yapıyor nasıl olsa..