Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : 2013 - 14 / Süper Lig 29. hafta / Gençlerbirliği - K.Erciyesspor



maksut_uzun
13-Apr-2014, 19:55
13 Nisan Pazar
Saat 13:30
Gençlerbirliği - K. Erciyesspor

cengizirken
14-Apr-2014, 11:55
Karabük 'te idim.Maça yetişemedim. Özetleri izledim. Üç dakikayı zor doldurmuşlar:(((

celiltoruner
14-Apr-2014, 13:55
Zevksiz bir maç olacağını tahmin ediyordum ama yine de bu kadar keyifsiz geçeceğini beklemiyordum.

Deplasmanda 1 puan iyidir diyip, 1 puan almaya gelmiş Erciyesspor ve özellikle 2.yarıdan itibaren Özdilek'in deyişiyle 'kazanamıyorsan kaybetme' anlayışıyla oynayan bir Gençlerbirliği..

90 dakika boyunca pozisyona dahi giremeyen Erciyesspor'a üstünlük sağlayamadık..

Bu sezon ligin dibine demir atmış Kayseri takımlarına karşı oynadığımız 4 karşılaşmada sadece 1 gol atıp toplam 2 puan çıkartabildik.

Yıllar önce (2000-01) sezonunda Galatasaray-Strum Graz maçında 86.dk da Gs'nin k.kalesine attığı gol sonrasında 2-2'lik skor iki takımında gruptan çıkmasını sağlıyordu ve bu dakikadan itbaren Strum Graz sahasında top çevirmeye başlamış Galatasaraylı oyuncularda kendi yarı alanına çöküp maçın son düdüğünü beklemeye başlamıştı. Dünde yine o dakikalardan itibaren yaptığımızın bundan farkı yok. Resmen pres yapmayı bırakıp yarı alanımıza çekildik. Maçın son dakikalarında oyuna giren Yusuf ve Deniz bile orta çizgiyi geçmedi. O gün Strum Graz'da Galatasaray'da istediğini almıştı. Dün de Erciyesspor istediğini aldı. Demek ki bizimde istediğimiz buymuş.

Maçtan sonra e-bilet hakkında konuştuk. Artılarını(pek olmayan)-eksilerini, tribüne getireceklerini-götüreceklerini konuştuk. Gelecek hafta ortak bir yerde hem maçı izleyip hemde daha çok kişinin katılımıyla e-bilet hakkında fikir alışverişi yapmakta fayda var.

umityasar
14-Apr-2014, 19:03
E-bilet e ilk darbeyi ben vurmalıyım düşüncesi ve 14:30 da başlayan sınav oturumum nedeniyle maça gel(e)medim.

onur_aydogan
15-Apr-2014, 15:08
Erciyes stoperlerinin kendi yarı sahalarında yapmış oldukları yan paslar, bizim oyuncuların kendi yarı sahamızda bu durumu izlemesi ve hakemin her ikili mücadeleye faul düdüğü çalarak zaten düşük olan maç temposunu iyice düşürmesi... 90 dakika boyunca bunu izledik. İzlemeyenler bir şey kaçırmadı.