Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Uruguaylı Polatez'e Paraguaylı Rakip (mi?)



Necdet Özkazancı
13-Apr-2014, 00:30
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! ŞOK! ŞOK! ŞOK!

URUGUAYLI POLATEZ'E PARAGUAYLI RAKİP (Mİ?)

Uruguaylı ünlü golcü Ricardo Neccola Polatez'e, Paraguay'dan bir rakip çıktığı haberi gündeme adeta bir bomba gibi düştü. Paraguaylı bu isim, "Primera División de Paraguay" kulüplerinden Sportivo Carapeguá'nın ünlü forveti Cristian Santa Cruz'un da takım arkadaşı olan ünlü golcü Ramos Chelebianos!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, fiyatını yüksek bulduğu Uruguaylı ünlü golcü Ricardo Neccola Polatez'in transferinden son anda vaz geçerek rotayı Paraguay'a çevirdi ve Paraguaylı ünlü golcü Ramos Chelebianos'u penaltı atışlarıyla denemek üzere Ankara'ya davet etti.

Ramos Chelebianos, kendisini getiren uçak Ankara Esenboğa Havaalanı'na iner inmez ayağının tozuyla Türkiye Hentbol Federasyonu'nun Yıldız'daki Spor Salonu'nun yolunu tuttu ve bugün oynanan Gençlerbirliği - Beşiktaş hentbol play-off ilk maçından önce Gençlerbirliği Hentbol Takımı'nın kalecisi Nevzat'a penaltı attı.

Chelebianos, kullandığı üç penaltının üçünü de çok klas atışlarla gole çevirerek göz doldurdu ve izleyenlerden tam not aldı. Penaltı atışlarını Protokol Tribünündeki ceylan derisi koltuğunda dikkatle izleyen Gençlerbirliği'nin duayen Başkanı İlhan Cavcav'ın, oldukça keyifli olduğu; Chelebianos penaltıları gole çevirdikçe isabetli bir transfer yapmanın mutluluğunu yaşadığı meraklı gözlerden kaçmadı.

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav, 14 Nisan 2014 Pazartesi günü 23 yaşındaki Paraguaylı ünlü golcü Ramos Chelebianos'un Portekizli menajeri Ozannos Gulerarios'la bir araya gelecek ve halen "Primera División de Paraguay" kulüplerinden Sportivo Carapeguá'nın malı olan Chelebianos'un transferi konusunu görüşecek. Beştepe'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bu büyük transferin gerçekleşmesi için çok ufak pürüzler dışında önemli bir engel bulunmuyor. Sportivo Carapeguá'nın golcü forveti Cristian Santa Cruz'un da yakın arkadaşı olan Chelebianos'un kulübü Sportivo Carapeguá'nın başkanı Ramón G. Arce bonservis bedelinde 250.000 Euro indirim yapması için ikna edilirse, kulübün teknik direktörü Eradio Espinoza'nın karşı çıkmasına rağmen Ramos Chelebianos'la bir yılı opsiyonlu olmak üzere dört yıllık sözleşme imzalanacak.

Diğer taraftan, aynı zamanda Uruguaylı ünlü golcü Ricardo Neccola Polatez'in de menajeri olan Ozannos Gulerarios, Ramos Çelebianos'un transferi konusunda son aşamaya geldiklerini belirtti ve Klasspor muhabiri Bülent Atlas tarafından kendisine yöneltilen, "Rotayı birden bire Polatez'den Chelebianos'a çevirmeniz biraz ayıp olmuyor mu? Polatez'e yazık değil mi?" şeklindeki soruya, kendisinin iki ünlü golcünün de menajeri olduğunu, ikisi arasında bir ayırım yapmadığını, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, bu iki golcüden hangisini almak isterse Gençlerbirliği'ne onu satacağını ve komisyonunu da bir güzel alacağını söyledi.

349 350 351 352 353

Nevzat_Akcaoglu
13-Apr-2014, 13:33
İlk defa mac basliksiz bir maçla Erciyes maçıyla yarışarsak başlıyoruz maca.Su an İstiklal marşı çalınıyor.Ozgur hariç tam kadroya yakınız.5. Lik ümidimiz Trabzon maçına rağmen devam ediyor .Hicbir bahanemiz derdimiz yok. Çıkacağız arslanlar gibi mücadele edip sezonun en iyi futbolunu oynayıp farklı yeneceğiz. Stancu yü da tepeye yerleştireceğim inşallah.Haydi cocuklar basarılar. Mac başladı Simdi.

Nevzat_Akcaoglu
13-Apr-2014, 13:50
İlk 15 dakika geride kaldı iki taraf da orta saha üstünlüğü sağlamaya çalışıyor.Ciddi pozisyon hayli az.Tribunler cıvıl cıvıl ve de çok renkli.En kısa zamanda gol bekliyoruz.Su an Stancu nefis bir yarım vole attı.Kaleye ısınıyor anlaşılan.

Nevzat_Akcaoglu
13-Apr-2014, 14:10
İlk yarım saat doldu .Birhayli sıkıştırdık Erciyes kalesini .Bence Erciyes ten iki gömlek Ustun bir takımız .heran gol atabiliriz .Jimmy yine tribünlere oynuyor .Nizamettin Doga gayet iyi. Stancu Zec gol icin istekli.

Nevzat_Akcaoglu
13-Apr-2014, 15:20
Su takıma nasıl gol atamıyoruz hayret.85 dakika 0-0 .Jimmy ne oynadığı belli değil. Stancu çıktı.Deniz yine girdi Oktay girdi.Mac berabere bitecek gibi .Rahat alacağımız bir mac halbuki..

Nevzat_Akcaoglu
13-Apr-2014, 15:33
Evet 0-0 bitti.Sezonu kapattık bu sonuçla.Cok rahat alınabilecek bir maçtı.Baris Şimşek ne zaman tempo kazanılsa maci faullere kesti.Avantaj denen birşey var futbolda.Nizamettin Tosic Hakan vede Doga yı beğendim.Stancu çok uğraştığı gol icin .Ama bir Jimmy var ki sırf kendine oynadı Pas yok yardımlaşma yok.Zec bir var bir yok .orta saha üstünlüğü almıştı halbuki gol atmak da çok kolaydı .Erciyes tek puanın üstüne yattı.Ben futbol larından birşey anlamadım.Artik genclere yer versin Sifo.Su Deniz de girmesin macın en kritik zamanlarında.

Necdet Özkazancı
22-Apr-2014, 16:32
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! ŞOK! ŞOK! ŞOK!

PARAGUAYLI ÜNLÜ GOLCÜ RAMOS CHELEBİANOS'UN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'ın bir türlü transfer etmek istemediği Uruguaylı ünlü golcü Ricardo Neccola Polatez'e alternatif olarak Paraguay'dan getirttiği Paraguay gol kralı ve aynı zamanda Paraguay Süper Ligi takımlarından Sportivo Carapeguá'nın golcü forveti Cristian Santa Cruz'un da yakın arkadaşı olan Ramos Chelebianos'un, 12 Nisan 2014 Cumartesi günü oynanan Gençlerbirliği - Beşiktaş hentbol play-off ilk maçından önce Gençlerbirliği kalecisi Nevzat'a attığı penaltıların fotoğraflarını daha önce paylaşmıştık.

Şimdi de Ramos Chelebianos'un kaleci Nevzat'a attığı penaltıların video görüntüleri gündeme bir bomba gibi düştü. Video görüntülerinin, Rusya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Moskovsky Komsomolets muhabiri ünlü Rus gazeteci Maxim Uzunov tarafından spor salonundaki izleyicilere çaktırmadan gizlice çekildiği ve Rusya Hentbol Süper Ligi şampiyonu Chekhovskie Medvedi kulübüne ulaştırıldığı iddia ediliyor.

Ancak bunlar bize sökmez. Biz yakalarız. Bizden kaçmaz. "Erişir menzil-i Maksuduna aheste giden," demişler. İşte biz de Rus gazeteci Maxim Uzunov tarafından çekilen video görüntülerinin 21 saniyelik bölümünü "Uzun" uğraşlardan sonra ele geçirdik. Ve şimdi burada paylaşmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

https://www.facebook.com/photo.php?v...12001690&saved