Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : 2013 - 14 / Süper Lig 25. hafta / Kasımpaşa - Gençlerbirliği



Erdem Ceydilek
14-Mar-2014, 22:23
25 Mart 2014
Cumartesi Saat 13:30
HKE Stadyumu

Kasımpaşa - Gençlerbirliği

Adem Erkoçak
15-Mar-2014, 00:29
ilk kez stadyum ismi doğru yazılmış, daha doğrusu kısaltılmış...

Sabrican Sarak
15-Mar-2014, 09:57
Bu maça gitmenin heyecanıyla İstanbul'daki evime gelmiştim ama annem ve babam şu gergin siyasi ortamda Kasımpaşa taraftarına güvenmediği için maça gitmeme izin vermedi. Mecburen Lig TV'den takip edeceğim maçı...

cengizirken
15-Mar-2014, 10:22
Sudem'de izleyeceğiz maçı. Yine oyunu kilitleyip bir puan alacağız diye doksan dakika eziyet etmezler umarım.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 14:28
İlk yarı 1-1 berabere bitti. 32. dakikada Jimmy'nin attığı golle öne geçtik ama ilk yarının sonlarına doğru yediğimiz golle durum 1-1 oldu.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:18
Mervan 84. dakikada attı. 2-1 öne geçtik. :)

Şu anda 89. dakikadayız.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:20
Normal süre bitti. 4 dakikalık uzatma oynanıyor.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:20
90+2 oynanıyor.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:22
90+3 başladı.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:23
90+4'ün içindeyiz.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:24
Bittiiiiiii. 2-1 yendik. Tebrikler çocuklar.

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 15:32
İşin doğrusu maçı radyodan dinlediğim için nasıl oynadık, iyi mi oynadık, kötü mü oynadık bilmiyorum. Ama artık kazanmanın önemli olduğu bu aşamada aldığımız bu galibiyet çok önemli... Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçından önce hem 3 puan hem moral hem de büyük bir avantaj kazandık. 91. yılımızda bize güzel bir hediye veren futbolcularımızı, teknik heyetimizi kutluyorum. Tribünde, yaklaşık 60 kişilik dev bir taraftar topluluğuyla takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da teşekkürler...

Sabrican Sarak
15-Mar-2014, 17:40
İyi oynadığımız takdirde bir beraberlik alacağımızı beklerken sürpriz bir galibiyet almamız bizi bir nebze olsa da rahatlattı ama bu durum sahamızdaki Elazığ maçında mutlak galibiyet almamız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor zira o maçtan sonra, şehriyle takımı bir bütün olduğu için ligin en zorlu deplasmanlarından olan Eskişehir ve Trabzon deplasmalarına gideceğiz... Sivas maçı öncesi öne sürdüğüm "bizim takım yumurta kapıya dayanınca oynayıp kazanıyor" argümanının doğruluğu bir kez daha kanıtlandı. Ancak küme düşme hattıyla aramızın açılması durumunda yine bu argümana dayalı olarak Elazığ bizden beraberlik koparabilir, aman dikkat...

Ayrıca şu haberden sonra da Kasımpaşa taraftarı hakkındaki önyargım kırıldı. Belki de önyargıları kırmak için yapılan bir hareket... Ah anam babam izin vereydi de, ben de o coşkuyu tribünde yaşayabilseydim :)

http://www.klasspor.com/tr/haber/32354-Kasimpasa_ve_Genclerbirligi_Taraftarlari_Mac_Onces i_.htmlKas%C4%B1mpa%C5%9Fa

Necdet Özkazancı
15-Mar-2014, 18:00
Facebook sayfasında da yazdım; özellikle Facebook sayfalarındaki mesajlara baktığımda Kasımpaşa takımı ve taraftarları için ağıza alınmayacak ölçüde çirkin, küfürlü, aşağılayan, rahatsız edici yorumlar görmekteyim. Hangi sebeple olursa olsun bu tür yorumlar her zaman, her yerde ve her şartta centilmen olan Gençlerbirliği taraftarına yakışmaz. Tamam, galip geldik ve sevinçliyiz. Ama centilmenlikten uzaklaşmamak, sevinmenin ölçüsünü kaçırmamak, işin suyunu çıkarmamak lazım.

cengizirken
15-Mar-2014, 19:06
Maçı nasıl oynadığımızın çok önemi yoktu. Mücadele ettik kazandık. Kasımpaşa uyduruk frikikten gol attı. Ama bir golü de ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Haftaya Gakkoşları yenip derin sularda macera aramak yerine güvenli limanlarda dolaşırız. Umarım.

Erdem Ceydilek
15-Mar-2014, 19:25
Kasımpaşa ilginç bir takım. Çok iyi hücum kadrosu var ama zaten yetersiz olan defansını o kadar ileride kuruyorlar ki sürekli arkada alan bırakıyorlar. Bizimkiler de bunu bilerek çıkmışlar. Bence akıllı oynayıp güzel bir galibiyet aldık. Hocanın Nizamettin'i alacağı sırada kimi çıkaracağının maçtan kaç puan istediğimizi göstereceğini konuştuk Ozan'la. Zec çıkarsa 1 puan, Özgür çıkarsa 3 puan. Hoca da bizim bu isteğimize göre davrandı ve bence Nizamettin ve Mervan'ın son 15 dakikadaki enerjisiyle maçı kazandık.

Maçtan önce Karakızıl, Sol Açık ve Tek Yumruk'la birlikte Yüksel Caddesi'nde buluşup, Berkin için bir basın açıklaması yaptık. Sonra Güvenpark'a bir yürüyüş ve ardından Sudem'de yaklaşık 50 kişilik bir grupla çok keyifli bir maç geçirdik.

Şimdi hedef gelecek hafta Elazığ maçı. Pazar 13:30'daki bu maça hem bizlerin hem de kulübün taraftar çekme anlamında özel çaba göstermesi gerekiyor. Kulüp altyapı bebelerini ve ailelerini, hentbolcularımızı, yüzmecilerimizi, eski futbolcularımızı, Atatürk Lisesi'ni falan davet etmeli ve tam bir kenetlenme maçı olmalı Elazığspor maçı.

ilkay izmirli
15-Mar-2014, 20:18
Stancu sag acikta cok iyi is cikardi ara paslarda jimmyden daha iyiydi simdi rizeyle erciyesin yenilmesini bekleyip haftayada elazigdan puan almaliyiz en kotu. bugunku dizilis ve oyuncularin ileri top yapma istegi umut veriyor bugunku oyun dusurmez ama yukseltmezde

Nevzat_Akcaoglu
16-Mar-2014, 15:54
Oyle ilginç bir lig yasıyoruz ki Sivasspor - Trabzonspor maci oncesi 4. İle 5 puan fark var düşme hattı ile aramızda 6 puan fark var...Biz takımı yerden yere vuruyoruz ama her takım her takımı yeniyor. buna düşen Kayserispor da dahil...

umityasar
17-Mar-2014, 08:49
İşin doğrusu maçı radyodan dinlediğim için nasıl oynadık, iyi mi oynadık, kötü mü oynadık bilmiyorum. Ama artık kazanmanın önemli olduğu bu aşamada aldığımız bu galibiyet çok önemli... Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçından önce hem 3 puan hem moral hem de büyük bir avantaj kazandık. 91. yılımızda bize güzel bir hediye veren futbolcularımızı, teknik heyetimizi kutluyorum. Tribünde, yaklaşık 60 kişilik dev bir taraftar topluluğuyla takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da teşekkürler...
Kasımpaşa taraftarını ve Gençlerbirliği'ne pozitif yaklaşımlarını geçen seneki deplasmanda tecrübe etmiştim. Bulent Atlas ın yalancısıyım:Bu maçta da centilmen duruşlarını sürdürmüşler. Bence aynı fikirde olmadığımız düşünceye karşı olmak aynı fikirde olmadığımız düşünce sahibi kişilere karşı olmaktan daha sağlıklı bir duruş olduğu/olacağı kanaatindeyim. Neyse 3 puan cepte ve Elaziz final maçımıza kaldı 7 gün...

onur_aydogan
17-Mar-2014, 10:25
- Nizamettin'in oyuna girmesi orta sahada topun bizde daha fazla kalmasını ve atak yapmamızı sağladı. Özgür bu sezon geçen seneyi aratıyor. Eskiden top kapardı şimdi onu da yapamıyor. Ben olsam hiç tereddütsüz Nizamettin'i ilk onbirde oyun kurucu olarak oynatırım.

- Maçın adamı Stancu. Her aldığı topu imkanlar ölçüsünde pozitif kullandı. İmkanlar ölçüsünden kastım, Nizamettin oyuna girene kadar sadece Jimmy'den yardım gördü. İki golü de o hazırladı.

- Doğa bazı pozisyonlarda rakiplerine öylesine dengesiz ve sert giriyor ki, topa vuramasa kırmızı kart görecek. Hem de sahanın ölü noktalarında bunu yapıyor.

- Kasımpaşa takımı gazı kaçmış gazoz gibi. İkinci yarı bizim takım rakibini uyuttu. Golü yedikten sonra bile kararlı bir şekilde kalemize gelemediler. Muhtemelen yönetim ile ilgili yaşadıkları problemler sahaya yansıyor.

- Vijudez'in attığı gol son yıllarda izlediğim en iyi gollerden biri. Nasıl bir vuruş tekniği varsa top resmen "S" çizerek gitti. Kalecinin yapacak bir şeyi yoktu.

- Kasımpaşa taraftarının bize karşısı bir sempatisi olsa gerek, her sene en iyi şekilde ağırlıyorlar. Bu maçtan önce de kalabalık bir grup ile yolda karşılaştık, "Hoş geldiniz, başarılar dileriz" diyerek bizi selamladılar. Ancak maç boyunca bir siyasi partiyi destekleyen ve geçen hafta yaşanan talihsiz olay ile ilgili "ötekileştirici" bir dille slogan atmaları hoş olmadı.

- Tribünde 40-50 taraftarımız vardı. Özellikle son 10 dakika hiç susmadan bitiş düdüğü çalınana kadar takımı destekledik.

- Çok kritik bir dönemde aldığımız bu 3 ekstra puan muhtemelen ligde kalmamızı sağlayacak.

SayginSut
17-Mar-2014, 17:04
Maça geç kaldığım için Kasımpaşa tarafı girişinden 'kestirme bir geçiş yapayım' dedim. Hiç bir sorun çıkmadı taa ki Kasımpaşa maraton girişine gelene kadar... Orada da tek sorun kafası güzel bir Kasımpaşalı kardeşimizin 'Manyak mısın lan' demesiydi :) ben de güldüm sadece. Ancak bunlar Kasımpaşa taraftarının iyi niyetinden çok Gençlerbirliklilerin husumetsiz ve olaysız bir kitle olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ayrıca Kasımpaşanın tribün kültürü olduğunu da düşünmüyorum, bedava biletlere rağmen ne stadı doldurabiliyorlar ne de doğru düzgün tezahürat biliyorlar. Saygıda kusur etmemelerinin tek sebebi ise yine bizim her zaman ki genel duruşumuzdandır.

Aksit Ozkural
19-Mar-2014, 21:11
Bu maça sevgili Onur kardeşimize gittik. Kapıda bizi Paşa'lı taraftarlar karşıladılar, bize tatlı ikram ettiler sağolsunlar. Ben de atkımı bir delikanlıya hediye ettim, onlar da buna karşılık bize 3 puan bıraktılar. 2.ci golden maç bitene kadar hiç susmadık.
Neşe içinde gittik ve döndük.

Bize ince jestler yapan Kasımpaşa'lı taraftarlara çok teşekkür ederim. Seneye biz de onları evimizde ağırlarsak isabetli olur diye düşünüyorum.