Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : 2013 - 14 / Süper Lig 23. hafta / Fenerbahçe - Gençlerbirliği



Abreg Çelem
26-Feb-2014, 21:27
2013/2014
Süper Lig 23. Hafta Maçı

FENERBAHÇE- GENÇLERBİRLİĞİ

1 Mart 2014 Cumartesi, saat: 19:00
Şükrü Saraçoğlu Stadı

onur_aydogan
27-Feb-2014, 08:40
10 senedir Saracoğlu'nda Fener'e yeniliyoruz ama takımımızı yalnız bırakmıyoruz. C.tesi günü yine formalarımızla stadyumda olacağız. Bu sefer şeytanın bacağını kıralım.

cengizirken
27-Feb-2014, 09:25
Ben bu maçı İzmir'de izleyeceğim kısmetse. İzmir deki Gençlerbirlikliler ile.

Abreg Çelem
27-Feb-2014, 10:57
Maçın hakemleri belli oldu:

CÜNEYT ÇAKIR(Hakem)
BAHATTİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)
TARIK ONGUN(2. Yardımcı Hakem)
ALPASLAN DEDEŞ(Dördüncü Hakem)
DENİZ ATEŞ BİTNEL(5. Hakem)
ONUR KARABAŞ(6. Hakem)

maksut_uzun
27-Feb-2014, 22:19
Geçen seneki maçtan bir hafta önce Fenerbahçe, Eskişehir'le oynadığı maçta Fırat Aydınus Caner'e kırmızı kart göstermiş; Fenerbahçe bir hafta boyunca asabi mağduriyeti oynamıştı. Sonra bizim maçta, ilk yarıda gayet iyi olmamıza rağmen Fenerbahçe hakemi baskı altına alarak oyuncularımızı adeta dövmüşlerdi; Gökhan'ın Jimmy'yi reklam panolarına itmesi, Christian'ın yattığı yerden beri Azo'yu tekmelemesi... Ne yazık ki bu sene de aynı senaryo var. Fenerbahçe maça Elazığ mağduriyetiyle çıkacak ve agresif olacak.

Ayrıca Fenerbahçe bu maçta seyircisiz oynayacak. Seyircisiz değil aslında; adeta insan yerine koyulmayan kadın ve çocuklar izleyecek maçı sadece.

Uğur Aydın
28-Feb-2014, 00:08
Maç sırasında Erzurumda okulda olacağım için maçı Erzurumda her zaman gittiğim cafede izleyeceğim . Ancak çok garip tesadüftür ki Erzurum GFBde maçları orada izliyor, ancak ben atkımı takıp formamı giyip orada aslen Fenerbahçeli olan arkadaşımla(1 yıldır Gençler sevgisini damarlarına işledim . Hatta Gençler atkısı hediye ettim bu arkadaşıma) izleyeceğim .

onur_aydogan
28-Feb-2014, 00:18
Nevzat Abi yan topikte "bu maçta seyirci rekorumuzu kıralım" demişti. Maç seyircisiz oynayacakmış. Sıfır seyirci ile en az rekorumuzu kırarız Nevzat Abi.

volkan_celik
28-Feb-2014, 10:08
Maç o kadar kıymetli ki Digitürk bile maçı şifresiz yayınlıyor :D

Aksit Ozkural
01-Mar-2014, 12:46
Bu yıl hiç maça gidemedim.
Nasıl olsa İstanbul'da 4 maçımız var diye teselli ettik kendimizi.
Şu işe bakınki adamların cezası! Nedeni ile evimizin burnunun dibindeki stada gidip sevdalısı olduğumuz renkleri izleyemiyoruz. Bizde ceza yemiş oluyoruz böylece.

Neden bilmiyorum ama bu maçtan umutluyum.
Kazanalım da biz görmemiş olalım. Ziyanı yok.

Gökhan_Yüksel
01-Mar-2014, 16:38
Karakızıllı arkadaslar maci Su'dem'de izleyeceklermis. Bizi de davet ettiler.

umityasar
01-Mar-2014, 20:06
Uyarmadi demeyiniz.
5. Hakem Deniz.
:)

umityasar
02-Mar-2014, 12:37
Maç bizim açımızdan çok tatsızdı.
Kaleyi bulan şutumuz yok!!!
Fenerbahçe: 18/11
Gençlerbirliği: 3/0

Maçta top oynayan Fenerbahçeydi.
Maç skorunu değiştiren de Cüneyit idi.
Hem Cüneyit hem de Yönetim istifa etmeli.

celiltoruner
02-Mar-2014, 13:34
Yine hakemin başrolde olduğu bir maçı daha geride bıraktık. Hakem maçın seyrini değiştirmeseydi yenilir miydik? Futbol bu. Ne olacağı belli olmaz ama gidişat kötüydü. 1-0 veya yine 2-0’la da olsa belki yine kaybederdik ama şerefimizle yenilirdik..

Kabak hep Ante’nin başına patlıyor. Bu sezon Ante’ye çalınan 4. haksız penaltı oldu ve gördüğü kartla gelecek hafta cezalı duruma düştü. (Karabük-Kayseri- Fener x2)

Kadro da Tosic’in olmaması normal sayılabilir ama Ahmet'in olmaması sürprizdi. Radkov'un tercih edilmesi sonucu (sanırım boşa alınmış olmasın diye) Dahlin kontenjana takılıp 18'e giremedi.

İlk yarının ortalarına kadar dengeli bir oyun oynadık. Ramazan’ın sakatlığından dolayı soğuyan oyundan sonra biraz maçtan koptuk. Rakip baskıyı arttırmışken 52 dakikalık bir yarıda gol yemeden soyunma odasına gitmek önemliydi. Ama işin kötüsü ilk yarı bittiğinde topa sahip olma yüzdemiz %28'di ve henüz rakip kaleye tek bir şut atmış onda da isabet sağlayamamıştık.

2.yarı hakkında fazla konuşmaya gerek yok..

Zec-Petroviç-Jimmy.. Orta sahanın hücum gücünü teslim ettiğimiz bu oyuncularla bu lig bitmez. Takım dışından bir çözüm bulunup oyun kurucu ve forvet alınmadığı için transferle bu sorunu halledemedik ama mutlaka takım içinden çok geç olmadan değişik rotasyonlarla bu bölge de ki sorun giderilmeli. İç sahada genelde rakipler kendi yarı alanında oyunu kabul ettiği için bir şekilde pozisyona girebiliyoruz ama özellikle deplasmanlarda çok silik futbol oynuyoruz. Atağa çıkamıyoruz, ileride top tutamıyoruz, 3 pas üst üste yapamıyoruz. Bu maçı da 2 şutla tamamladık. Maç boyu topla oynama yüzdemiz %31..

Hakan Aslantaş ara transferin en olumlu hamlesiydi. Bunu her hafta artan performansıyla da kanıtlıyor. İyi bir sağ bek kazandık.

Bu maçın ardından 6 golle ligin deplasmanlarda açık ara en az gol atan takımı haline geldik.

Bundan sonra en azından iç sahada, ligde kalma mücadelesi veren rakiplerimizle oynayacağımız maçları kayıpsız atlatıp 40’lı puanlara göz kırpmalıyız.

serkan_gungordu
02-Mar-2014, 19:49
oynadığımız futbol berbat. ona rağmen karşımızda gol atamayan bir fenerbahçe ve zorla golü attıran hakem var. tüm bu olanlara katlanmak çok zor.

onur_aydogan
02-Mar-2014, 23:37
Son 10 yılda F.Bahçeye İstanbul'da hep yenildik ama bu kadar futboldan uzak bir oyun oynamadık. Keşke sahaya futbol oynamak için çıksaydık. Stancu'nun tek başına çırpınmaları dışında futbol adına bir şey yapmadık. Takımın mental olarak daha sahaya çıkmadan yenilgiyi kabul etmesini Mehmet Hoca'ya yakıştıramadım.

Bu Cüneyt Avrupa'da fena değil ama Türkiye'de adam gibi maç yönetemiyor. Iki penaltı da acemi hakem penaltısı. Ilk pozisyonda çok sert gelen top Kulusiç'in eline çarpmasa göğsünden dönecek. Sadece kendini koruma refleksi var. Bu uyduruk penaltı sonrası Ankara'da canlı izlediğim Fener maçında durum 0-0 iken Egemenin Ankara misket oynar gibi kollarını açtığı ve hakem Serkan Çınar'ın vermediği penaltıyı hatırladım.

Ikinci penaltıda depar atan Alper Potuk'un enerjisi bitmiş, yanında kimse olmasa bile düşecek iken Kulusiç düşmekte olan oyuncunun önüne ayağını uzatıverdi. Hakem zaten her hıyarım var diyen FB 'li oyuncuya elinde tuz ile koşuyor.

Hakan hücuma çıkan bir sağ bek ancak iki haftadır yediği basit çalımlarla takıma golü yediriyor. Savunmada daha dikkatli olmalı.

Son olarak takım yenik durumdayken kurtarıcı olarak oyuna ön libero Özgür'ün alınması Mehmet Özdilek'in işinin ne kadar zor olduğunu gösterdi. Böyle dengesiz bir transfer politikası olmaz.

Mustafa Ates
03-Mar-2014, 10:01
Futbol olarak çok çok kötü oynadık.
Penaltılar olmasa dahi gol yemeden maçı bitirmemiz mucize olurdu.
Gol atmamız is katmerlı mucize idi.
Sıkıntılar büyüyerek artmaya devam ediyor. Ramazan'ın sakatlığı işi daha da zorlaştıracak.
Maalesef dirençli bir oyun yapımız yok.
Hem fizik hem teknik olarak çok eksiğimiz var.
Çok acil altyapıdan 1-2 kurtarıcı bulamazsak seneye maçları daha ucuza ve şifresiz kanaldan izleyeceğiz..

ARIN_ALTAY
03-Mar-2014, 11:06
Çok da ümidimizin olmadığı bir maçtı ve beklentinin de çok altında bir oyun oynadık,maçı izleyen herkes bununla alakalı bir şeyler söylemiş.Fakat canımı sıkan durum oynadığımız oyundan çok gosso'nun tavırlarıydı.Maç boyunca olumsuz anlamda saldırmadığı tek bir an bile yoktu.Agresiflik zaman zaman iyi olabilir ama büyükşehir belediyesi başkan adayımız agresiflikle çirkeflik arasındaki farkı unutmuş gibi geldi bana.