Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Veda (gibi bir şey)



MahirUnsal
05-Feb-2014, 22:37
sevgili alkaralar,

"gezmeye" diye gelip 15 yıl yaşadığım ankara maceramın sonuna geldim. mücbir maddi, manevi ve ailevi sebeplerden ötürü -öyle sanıyorum ki- içinde bulunduğumuz ayın sonuna doğru ankara'dan temelli ayrılıp memleketime, bandırma'ya dönüyorum. bundan sonraki gençlerbirlikli olma maceramı maalesef "diaspora keçisi" olarak sürdüreceğim. insanın yaşadığı, kendisi olmayı öğrendiği, al ve karasına sevdalı olduğu şehri bırakıp gitmesi biraz buruk bir hadise. o yüzden çok uzun uzun yazmayayım şimdi. elbette ankara'yla organik ve inorganik bağım devam ettiği için arada gelecek ve maçları "evimiz"de izlemeye devam edeceğim fırsat buldukça, her sene kombinemi almaya da tabii. ama yine de bu bir veda sayılır, öyle ya da böyle. hepinize ve tüm gençlerbirliği tribününe bana futbolu yeniden keşfetme fırsatı sağladığı, tribünün doğrusunu öğrettiği için minnet borçluyum. hayat boyu gençlerbirlikli ve alkara olmanın gururunu büyük bir sevinçle taşıyacağım. tüm arkadaşlarıma ve abilerime sonsuz teşekkürler ediyorum.

bu haftaki karabük maçı, sanırım ankara'da, ankaralı olarak izleyeceğim son maç olacak. maça gelemeyecek olanlarla buradan olsun vedalaşayım diye gitmeden bir yazayım dedim. maçta zaten görüşeceğiz çoğunuzla.

duygulandım la.

neyse işte. hepinize yeniden yeniden teşekkür ederim. durum budur.
kırmızı! siyah! en büyük gençlerbirliği!

onur_aydogan
06-Feb-2014, 09:33
Sevgili Mahir, seninle yüz yüze tanışmadık ama gönüller bir. Bandırma buraya yakın, artık İstanbul'daki maçlara bekleriz.

Atila_Cinar
06-Feb-2014, 11:21
Sevgili Mahir, güle güle git, yokun açık olsun. Ankara'da olduğun sürede bize bir kitap da bıraktın ya, en azından bunun için teşekkür borçluyuz.
Pazartesi Karabük maçında umarım karşılaşırız. Gençlerbirliği gibi ortak 'tatlı belamız' olduğu sürece nasılsa yollarımız kesişecektir.
Bol şans diliyorum.

Necdet Özkazancı
06-Feb-2014, 11:47
Sevgili Mahir, desene diaspora keçilerine bir kişi daha katılıyor. :)

Ben kendi adıma seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Gençlerli olduğumuz için bu mekan değişikliğiyle yollarımız ayrılıyor sayılmaz zaten... Karabükspor maçında görüşürüz sevgili kardeşim.

umityasar
06-Feb-2014, 13:02
Sevgili Mahir,
Gençlerli bir komşuyu ve dostu Bandırma'ya yollamak büyük bir burukluk yarattı içimde.
Umarım memleketinde işler yolunda gider demek tek elden gelen...

Ozan_Güler
06-Feb-2014, 21:42
"... Bandırma'da doğdum,burda büyüdüm, okumaya çıkana kadar. Yürümeyi de, koşmayı da, düşmeyi de burda öğrendim. Ama kalkmayı öğrenmek için Bandırma'dan ayrılmam gerekti."

'Malibu' adlı öykünden küçük bir alıntı yaptım Mahir. Umarım Ankara'da geçirdiğin süre zarfında kalkmayı öğrenmişsindir.
Yolun açık olsun kardeşim.

Abreg Çelem
07-Feb-2014, 12:01
Mahir, umarım her şey istediğin gibi olur Bandırma'daki hayatında.
Bu arada Diaspora Keçileri'ne hoşgeldin...

cengizirken
07-Feb-2014, 12:27
Çok sık görüşemesek de içim burkuldu birden. Seni Özleyeceğim.Sevgilerimle.

MehmetGUNER
07-Feb-2014, 12:46
bu asla bir veda olmasın sevgili mahir ünsal..
"gibi bir şey" olarak kalsın.
mesajlarımızda buluşmaya, kardeşliğimizi, arkadaşlığımızı sürdürmeye devam..

Erdem Ceydilek
07-Feb-2014, 15:04
Ankaralılar olarak ve Alkaralar olarak biz alışığız hep AŞTİ'den birilerine el sallamaya. Ama neyse ki (ya da iyi ki) Bandırma'ya gidiyorsun ve bize İstanbul'a gidişin için değil Bandırma'ya gidişin için veda ediyorsun Mahir. Bir kapımız da Bandırma'da oldu fena mı hem... :)

serkan_gungordu
08-Feb-2014, 00:46
arkandan su dökeceğiz. her gidenin geri gelmesini bekledik. seni de bekleriz!

ramazan_celebi
12-Feb-2014, 10:52
Ayy abiii... Foruma daha yeni girebilme şansım oldu ve bu satırları okuyunca içimden bir şeyler kayboldu sanki. Karabükspor maçı sonu stadın çıkışına kadar beraber yürümüştük laflaya laflaya. Gideceğini bilmiyordum. Bilseydim (ah eşek kafam diyorum neden daha önceden siteye girmem diye hayıflanıyorum şimdi) ne yapar eder maçtan önce yanına gelir hatta beraber seyrederdik. Olur mu bilemiyorum. En azından gitmeden son bir kere görmek isterim.
Haberini bekleyeceğim... Belki Beer Bus'a gelir Kayseri maçını seyrederiz. En azından bir gün evde deplasman maçını seyrederim hem de emanetleri sana imzalatırım. Görüşemesek de eyvallah. Ama hep aklımda olacaksın.
https://www.youtube.com/watch?v=5MaSppg6tC0 benden sana gelsin...