Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : 2013 - 14 / Süper Lig 15. hafta / Gençlerbirliği - Galatasaray



Abreg Çelem
10-Dec-2013, 10:00
2013/2014
Süper Lig 15. Hafta Maçı

GENÇLERBİRLİĞİ - GALATASARAY

14 Aralık 2013 Cumartesi, 19:00
19 Mayıs Stadı

İlker_Karabulut
10-Dec-2013, 10:41
Maç saatinde beklenen hava sıcaklığı -10 dıgriii selsius. Sadakat puanına zam istiyoz!

Arda_Kucukahmetler
10-Dec-2013, 19:00
Gs'ı çok yakından takip eden birisinden duyduğuma göre Gs bizim genç oyunculardan birisini almak için kulübü arıyormuş. Semih'in yanına almak istedikleri genç bir isim.
Muhtemelen Ahmet Çalık...
Haber doğruysa ve Ahmet bunu biliyorsa Ahmet Çalık'ın fb maçından sonraki ikinci maçı olabilir.

Taktik kısmına gelecek olursak... Gs bastırarak oynayacak ve biz kontratak oynayacağız. Tosiç, Stancu, Zec, Gosso ve Jimmy çabuk düşünürlerse goller bulabiliriz.

Serdal Eşgin
10-Dec-2013, 21:02
gs iyi değil aslında.zec oynamazsa kazanabiliriz.

anil_akalp
11-Dec-2013, 17:55
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20131211/genclerbirligi_erteleme_talebine_ne_dedi.html

Ercüment_Tunçalp
11-Dec-2013, 18:34
Galatasaray bizim maçın ertelenmesini talep ediyor, sanal duayen ise hemen kabul ediyor. Deseydiler ki; "yorgunuz, hiç oynamayalım, bizim hanemize 3 puanı otomatik yazın" hem vallahi hem billahi hemen kabul ederdi.
Bizim Avrupa da deplasmanda oynadığımız maçların 36 saat sonrasında lig maçına çıktığımızı çok iyi hatırlıyorum. Sözde başkanın, o maçları hatırlatarak Galatasaray'ın erteleme talebinin haklı olmadığını söylemesi gerekirdi. Çünkü, çarşamba- cumartesi arasında tam 72 saat zaman aralığı vardır. Ve de erteleme talebi haklı değildir. Üstelik biz daha yorgun bir Galatasaray ile oynamayı tercih ederiz.
Ancak gönlünde Galatasaray olan bir insan bizim kötü kaderimiz olmuş. Haklarımızı savunmasını zaten beklemiyoruz !

Serdal Eşgin
11-Dec-2013, 18:44
Ben defalarca yazmıyormuyum.Yaşlı cavcav dan ne köy olur ne kasaba diye.Az bir ömrü kaldı .Ya sabır.Genclerbirliğinin Cemal Aydınıda yaşlı Cavcav dır.Yakında kurtuluruz bu adamdan.Amin.

Abreg Çelem
11-Dec-2013, 19:59
Ben defalarca yazmıyormuyum.Yaşlı cavcav dan ne köy olur ne kasaba diye.Az bir ömrü kaldı .Ya sabır.Genclerbirliğinin Cemal Aydınıda yaşlı Cavcav dır.Yakında kurtuluruz bu adamdan.Amin.

Sayın Serdal Eşgin,

Daha önce bu sitenin bir üyesi olarak üslubunuzla ilgili bir eleştiride bulunmuştum, görmezden geldiniz... Daha sonra benzer bir eleştiri, yanlış hatırlamıyorsam Özgür'den geldi, yine dikkate almadınız... Bu anlayışsızlığınız yüzünden şimdi site yönetimi olarak sizi son kez uyarıyoruz:

Yukarıdaki mesajınıza benzer şekilde, haddini aşan ifadeleri bir kez daha kullanırsanız üyeliğinizi iptal etmek zorunda kalacağız.

onur_aydogan
12-Dec-2013, 09:03
İlk defa maç tarihi ve saati denk gelmişti, benim maçı izleyemeyeceğim bir saate ertelenmiş.

Mustafa Ates
12-Dec-2013, 10:27
Maç günü ve saati hele bi kesinleşsin, bu maçı almamızı kimse engelleyemez...

MehmetGUNER
12-Dec-2013, 12:47
bozuk zeminlerde daha iyi oynayan rakibimizi 19 mayısın elverişli zeminine gömeriz artıkın.. diye düşünüyorum.
ha bu bir futbol yorumu mu?. değil ama naapalım, bir arkadaşımızın ısrarla belirttiği gibi yaşlı cavcav bu sene futbolun sunduğu bütün dinamikleri atlayıp bu tip hiç bir akla ve mantığa sığmayan yorumdan çok dilek ve temennileri andıran mesajlar atmamıza neden oldu..

mehmet galip
13-Dec-2013, 09:16
ben kazanacağımızı düşünüyorum.
gs den daha iyi oynayacağımıza eminim.
gs futbol filan oynamıyor.
yetenekli ayaklarıyla maç kazanıyor.
defansı da bizden daha iyi değil.

mehmet galip
13-Dec-2013, 11:06
biletixe göre
gs taraftı kale arkası ve kapalı bitti
gençler tarafı kale arkası bitti, sadece gençler maraton kaldı.


Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=101691&p=5405733#p5405733#ixzz2nLORdSUi


durum bu kadar vahimse sadece maraton bize kalıyor demektir.
bu maçta gslilerin bize karşı bayağı üstünlüğü olacak.
hem maratona erken gitmeli, hem de maç boyu hiç susmamalıyız.
90 dk destek. trabzon maçındaki gibi...

ARIN_ALTAY
13-Dec-2013, 16:40
sedat sakatlanmış.
http://www.yurtspor.com/haber/genclerbirligi/genclerbirliginde-sedat-soku/7948.html

özhan_yüksel
14-Dec-2013, 22:06
İstanbul takımlarıyla oynadığımız maçlarda yaşadığımız malum problemlerden dolayı yarın en geç 1 saat kala tribünde olmaya çalışalım.

ilkay izmirli
15-Dec-2013, 15:39
gooool stancuu
dk 6

Atila_Cinar
15-Dec-2013, 20:00
Ben bu maçın en önemli kazancının Ferhat Görgülü olduğunu düşünüyorum. Nazilli kupa maçına da takımda neredeyse ayakta olan tek oyuncumuzdu ve yanılmıyorsan bu akşam ilk kez lig maçına çıktı. Ahmet Çalık'ın ilk kez oynadığı ve kazandığımız geçen yılki Fenerbahçe maçını hatırlattı bize. Bu, takım için alınan bir puandan da önemli. Ayrıca Zec'in, gerekli olduğunda defansın sağında oynayabileceğini de göstermesi iyi oldu.
Tribünde izlerken, Galatasaray'ın golünde Ramazan 'acaba çıkmalı mıydı' diye konuştuk, ancak akşam yeniden izlediğimizde Ramazan'ın çıkmasının çok zor olduğu görülüyor. Bir defans oyuncumuzun daha Özgür ile birlikte tıpa çıkmaması nedeniyle Drogba rahat vuruş yapabilmiş.
Üç puan da olabilirdi ama Galatasaray'dan alınan bir puan da iyidir. Üç puanı rövanşta devre arasında alınacak golcünün golüyle alırız artık...

ilkay izmirli
15-Dec-2013, 20:22
Yediğimiz golde bariz ofsayt ama bahane değil bu yediysek atmalıydık ileri uç adamlar final paslarında heyecan yapmasalar bugun 3 puanı kutluyor olacaktık.

Arda_Kucukahmetler
15-Dec-2013, 22:38
Ferhat-Ahmet-Kulusiç-Sedat gibi stoperlerimiz varken bir de Belaruslu oyuncuyu aldılar. Ferhat Görgülü bugün ligdeki ilk maçına çıktı ve şahane oynadı. Hem de sol beke yakın bir noktadaydı. Direkt, gömük stoper de oynamadı. Ve takıma uyumu ile performansı haricinde kendinden emin tavırları ve topu oyuna sokuşu da çok iyiydi.
Belaruslu ile anlaşma iptal etseler yeridir.

Bir yandan da takım, defansif oyunu fena yapmıyorken rakip ceza sahası içinde yine yokları oynadı. Atılan gol haricinde duran toplar da dahil neredeyse ceza sahsında pozisyonumuz yok.
Hep topu ileri yıkıp ileride "aaaaaaaa eeeeeee... bu top nasıl oynanacaktı, unuttuk" hallerine büründü takım. Defans oyuncusundan çok oyun kuran ve asist yapan oyuncu ve cezasahasında etkili bir forvete ihtiyacımız var. Uzun süredir söylüyoruz bunu...umuyoruz ki, yönetim, iyi bir ligden etkili ve direkt sonuç alınacak "olmuş" futbolcu bulabilir.
Yine, Mununga tiplemesinde oyuncu alacaklarsa da hiç almasınlar daha iyi.

Gosso çok çalışkan ve kademeler arasında çok iyi iletişim kuruyor takım onun sayesinde. Fakat yine de orta saha ileriyi besleyemiyor. Gosso-Özgür-Doğa, okey.
Fakat Azo tipinde bir adam şart.

Bu arada maçtaki ilginç durumlardan birisi de, geldiğinde uzun süre top kullanma becerisi eleştirilen Özgür İleri'nin nerdeyse "sıfır pas hatası" ile oynaması.
Fakat yine de geçen seneki direncinde değil. Biri ilerlerken birisi gerilerse teknik direktör bunu nasıl yorumlar bilmiyorum.
Bu arada yedekler kimlerdi bilmiyorum ama Serkan Yanık yerine Ahmet Çalık'ın sağ bek oynaması değişik bir çözümdü.
Önünde Jimmy oynasa belki daha iyi olurdu.
Uzun süredir yazıyorum, Zec'in kanada, Stancu'nun da ileri uca geçmesi gerek, böyle daha verimli olurlar şeklinde.
Zec iyi de oynadı kanatta. Fakat solda Zec sağda da Jimmy oynasa daha mı iyi olurdu diye düşünmedim de değil.

Sonuçta, takım ezilmedi ve gücünü optimum kullanmaya çalıştı. Bir şeyler oturmaya başmaış ama sonuca yönelik oynayamıyoruz.
İyi transfer şart!!!

Mustafa Ates
15-Dec-2013, 23:18
Becerikli bir orta saha ve forvet yapımız olsa farklı kazanabileceğimiz bir maçtı.
Maalesef ayağımıza gelen topları iyi değerlendiremiyoruz.
Bu hafta farklı bir defansımız vardı, elinden gelenin en iyisini yaptılar.
1 Puanı Ramazan'a (ve Ferhat'a) borçluyuz. Özellikle son dakikalarda Burak'ın vuruşunda defansa çarpan topa kontra pozisyonda yakalanmasına rağmen çok güzel çıkardı.
Zec bu sezon oynadığı en iyi oyunu -özellikle defans yönüyle- oynadı.
Maçın en iyi yönü Ahmet, Ramazan, Ferhat ve Yusuf Emre'nin aynı anda sahada olmasıydı. Fazla değil, sadece birkaç iyi yabancı oyuncu ile bu takım çok iyi yerlere gelir.
Biraz göze batan her oyuncuyu ''bu oldu'' diye satmayalım yeter...

Göktan Başaran
16-Dec-2013, 00:26
Herşeyden önce tribün çok kötüydü. Ne bir destek verebildik , ne de pozisyonlarda GS taraftarına göre etkiliydik. Üstelik GS taraftarı da 30 dk boyunca bize küfretmesine rağmen. Nedimler bu tip maçlarda ortadaki grubu organize etmeye çalışacağına, sol ve sağ tarafı organize etmeli. Çok zayıf kalıyoruz destekte.

celiltoruner
16-Dec-2013, 02:42
Rüzgarlı girişinden girip kapılara yöneldiğimizde İstanbul takımlarıyla oynadığımız maçlardan alışık olduğumuz senaryo bir kez daha tekrarlandı. Gs taraftarlarının ellerinde atkı, üzerlerinde formalarla sanki kendi tribünlerine giriyorlarmış gibi rahat oluşunu ve üstelik birçoğunun kombinelerle içeri girdiğini gördüm.
İçeri ilk girdiğimizde Gençlik Parkı Kale arkasının tamamını hınca hınç dolu görünce ufak bir şok yaşadım. Saatli kale arkası ve Sol kapalı yetmezmiş gibi Gençlik Parkı kale arkasının yarısının da rakip taraftara ayrılmasıyla iç sahada resmen deplasmanı yaşayacağımız belliydi.
Tribünde üstünlük sağlamamızın tek yolu ilk dakikalarda atılacak ve İstanbul çocuklarının hevesini kaçıracak bir goldü ama o bile çare olmadı.
Kadroya baktığımda 3 stoperi görünce 5 li defans yapacağımızı düşündüm ama sonra sağ bek olmadığını fark ettim ve Gs’nin 3-5-2 sine 3-5-2 ile karşılık verdik. (Hocanın maç sonu açıklaması da böyle.) Tosic solda güven veriyordu ama sağda Allahtan Riera yerine Hakan Balta gibi daha defansif bir oyuncu vardı da Zec’in arkasına fazla bindiremedi. Bizim açımızdan baktığımızda sağda Zec’i ileride Jimmy’i oynatmak yerine Jimmy’i kanatta kullansaydık Hakan Balta’nın karşısında daha etkili olurdu.
Ferhat Görgülü kupa maçlarında iyi performans sergilemişti. Özellikle Ankara’da ki Nazilli maçında takımın en iyisiydi. İlk süper lig maçında da gayet iyi oynadı. Yusuf Emre’de takımın oyun kurucu eksikliğini giderecek düzeyde keşke daha fazla süre alsa. Ramazan’ın da kazanılan 1 puanda büyük emeği vardı.
Final paslarını biraz daha iyi yapabilseydik (özellikle ilk yarıdaki Zec’in Stancu’nun önüne zamanında oynamadığı pozisyon) maçı erken koparabilirdik.
Gs’nin golü görüntülerden görüldüğü üzere ofsayt ve 90.dk da Stancu’nun araya kaçtığı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı ofsayttan kesilen pozisyonun da ofsaytla alakası yok.
Her şeye rağmen 1 puan da olsa fena olmadı.

Ergunİnal
16-Dec-2013, 10:23
Kulusic ile yollar ayrılacakmış diye duydum. umarım asparagastır

Abreg Çelem
16-Dec-2013, 14:17
Duyduğum kadarıyla maçta tribünler yine İstanbul işgali altındaymış...

Daha önce de defalarca dile getirdik; maç sırasında o stadyumda kral kulüptür, ya da öyle olmalıdır. Emniyet öyle istiyor, polisler böyle yapıyor diyerek sorumluluktan kurtulamazsınız. Emniyet o stadda güvenliği sağlamakla görevli bir memurdur, sorumluluk ise kulüp yönetimine aittir. Orada bir olay olsa hesabını Gençlerbirliği'nden mi yoksa Ankara Emniyeti'nden mi soracaklar? Tribün olayları yüzünden bir ceza verilse bize mi yoksa emniyete mi verilecek?

Maçtan günler öncesinden oraya Galatasaraylılar'ın geleceğini biliyorsunuz. Saatler önce güvenlik kurulu toplantısı yapıyorsunuz. Elinizde kanun, yönetmelik var, herşey açık: eğer Gençlerbirliği tribününe rakip takım taraftarı girerse güvenlik bu kişileri tribünden çıkarır.. O kişiler de "benim elimde biletim var" şeklinde artistlik yapamaz. Ya da olmadı gişelerin ve turnikelerin üstüne uyarı asarsın, söyleyecek hiç lafı kalmaz denyonun...

Neyse, geçen sene de, hatırlarsanız Beşiktaş maçında ortalık karışmıştı. Hatta bizzat bizim arkadaşlarımız da Beşiktaşlılar'ın püskürtülmesine katılmış fakat huzuru bozan taraf(!) oldukları için polisin müdahalesine maruz kalmışlardı... Ardından yönetimi eleştiren bir açıklama yayınlamıştık. Açıklamanın çok sert olduğunu iddia eden bazı alıngan yöneticilerimiz ise böyle açıklamalar yapmaktansa bize haber verseniz, biz de ona göre bundan sonrası için önlemlerimizi alırız mealinde bazı telkinlerde bulunmuşlardı... Bu sorunun yıllardır yaşadığımız kronik bir sorun olduğunu bilmiyorlardı çünkü, anlattık biz de kendilerine durumu...

Bütün bunlardan sonra, birader, şu anda n'apacağımızı, ne diyeceğimizi bilemiyoruz vallahi! Hadi bizim eski sitenin açıklamaları, forumu uçtu, eyvallah.. Ama belleğimiz niye bu kadar sığ? Geçen sene ve daha önce yaşananların ardından aynı şeyler bu sene nasıl yine yaşandı?? Aynı açıklamaları tekrar mı yazalım, hadi yazdık diyelim, yine birileri çıkıp bu kadar sert eleştirmeye ne gerek vardı derse ve ben onun ağzına yumruğu indirsem bana temiz çamaşır falan getirir misiniz? Ne diyelim, ne yazalım siz söyleyin???

Son notum "introduction to tribün - 101" dersinin heyecanlı öğrencilerine: Gençlerbirliği tribün tarihi seninle başlamadı birader, sen ortada yokken kimler nelerle uğraştı bilmiyorsun, yani bu tribün için milat falan değilsin maalesef... Kafanda bir tribüncülük konsepti olabilir; maçı ayakta izleyen, sürekli hoplayan, zıplayan, 90 dakika bağıran, en ufak gerilimde birilerine bişeyler koyan, sokan..... Şunu bil ki tribünde herkes senin taraftarlık anlayışına uymak zorunda değil, kimi oturarak "maç izlemek" ister, kimi maç izlerken (Hamdullah Abi'nin izin verdiği limitler dahilinde) çekirdek çitlemek ister, kendi bilir... Ve sen kendi normlarına uyup uymamasına bakarak bu insanların ne kadar iyi/kötü taraftar olduğuna karar veremezsin...

Mustafa Ates
16-Dec-2013, 14:33
Malesef FB, GS, BJK maçlarını hiç mi hiç sevmiyorum.
Kendimi başka bir diyarda hissediyorum.
Sağımda,solumda tanımadığım insanlar, bir şekilde bir yerlerden kombine-bilet ayarlamış rakip takım tarftarları.
Ne takımları gol attığında sevinebilecek cesarete sahipler ne de kendi takım trübünlerine gidebilme onuruna.
Ve bu durumda bağırdığımdan da birşey anlamıyorum, çünkü her bağırdığımda yanım duvar gibi sessiz.
E bu ortam dolaylı olarak bizim oyuncularımızı da etkiliyor. Arkalarında sağlam bir destek olsa aşka gelecekler (bkz. Trabzon maçı) bu kesin.

bu sorunu Alkaralar olarak trübünde anında bizim çözme şansımız yok.
''Yönetim uyuma taraftarın işgal altında'' desek kimse duymaz.
Bari birileri bu yazdıklarımızı görse de BJK maçı için tedbir alsa...

onur_aydogan
17-Dec-2013, 13:57
Arkadaşlar ben rakip seyirciler konusunda daha ılımlı düşünüyorum. Rakip taraftarların kendi takımlarının atkılarıyla, formalarıyla stadımıza gelebilmesi G.Birliği taraftarını küçük düşürmez aksine saygı ve itibar kazandırır. Ben de G.Birliği forması ile Türkiye'nin her yerinde stadyuma gidebiliyorsam bizim bu hoşgörümüz sayesinde oluyor. İstanbul takımlarını tutan bir sporseverin G.Birliği kombinesi alıp kendi maçının yanı sıra diğer maçlarımıza da gelmesinde tribün kültürümüze uyması şartıyla bir itirazım yok. Ne zaman ki kulüp sportif başarı hedefine yönelir ve bunu yakalar, o zaman zaten tüm kombineler G.Birliği taraftarları tarafından kapışılır. Stadyumda küfür ediyorlarsa da kötü sözler sahibine aittir. Kişiler, topluluklar kalitesi ne ise ona uyumlu bir tavır sergiler.

onur_aydogan
17-Dec-2013, 14:02
Maçı tv'den bile izleyemedim. Ligtv'nin özetlerinden anladığım kadarı ile farklı bir yenilgiden kurtulmuşuz. Yine de altyapıdan gelen 4-5 genç oyuncu ile Avrupa'nın en üst düzey yarışmasında başarı gösteren rakibimiz karşısında alınan bir puan alkışlanmalı. Ramazan maçın adamıymış.

selim_turker
17-Dec-2013, 23:09
-maratonda b'de oturabildim. korkunç bir gs taraftar kalabalığı. yüzlerce insanın içinde 10 kişi gençler diye bağırıyorduk. formasız gelenler gs gol kaçırdığında tüh, allah kahretsin diye tepki vermekten çekinmiyorlardı. babalar küçük çocuklarını sarı kırmızı kıyafetlerle getirmişti. bazı kadın gs taraftarları saatli'deki gs taraftarının tezahüratlarıyla dans edip eşlik ediyorlardı. tam anlamıyla rezaletti. rakip taraftarın tribününde böylesine saygısızlık. olur şey değil!'..

-gs tribünün şimdiye kadar gördüğüm en iğrenç taraftardı. ya adam "koyun bu ibnelere" diye tezahürat yapıyor. allah belanızı versin böyle iğrençlik olmaz. hayır önümdeki 2 gerizekalı kız da bu homofobik coşkulu tezahüratta dans ediyorlardı. gördüğüm en rezil taraftar grubuydu o günkü gs taraftarı.

-hakem cüneyt çakır mıydı. eyyam da efsane. özellikle ilk yarı çok kulaklarını çınlattık. gs'li futbolcular amerikan güreşi yaparken devam, bizim oyunculara takır takır sarı kart gösterdi. oyunumuzu çok bozdu.

-oyunda biz orta alanı kalabalık tuttuk. gs biraz ileriye yönelik oynadı ama baktı ki, orta alanda bayıldılar, biliç orta alanı 5'ledi. 35. dakikaya kadar iyi gidiyorduk ama gs orta alanı güçlenince oyunun biraz rengi değişti. yanımda gs'li mi gençlerli mi ne cenahta olduğunu bilemediğim bir emmi vardı. adam gs artık gol atamaz diye homurdanmaya başlayınca gs bu değişiklikle 1 golü garantiledi dayı. ilk yarı bitmeden atmasınlar bari dedim. 2. yarı gol geldi tabi. zaten biliç'in orta sahadaki değişikliği o kadar doğruydu ki, o değişiklik skoru 3-1'e bile getirebilirdi. ama biraz hava, biraz şans, biraz da ramazan'ın gününde olmasıyla 1 puan almayı başardık :)

-bu hafta tosiç'i beğenmedim. kritik yerlerde çok top kaptırdı. bir de hurşut'un vebası bu adama mı bulaştı anlamadım. tek başına 2 kişinin arasına giriyor. saçmasapan pas hataları. tosiç şaşırttı beni.

-zec diyorsunuz ama zec bu takımda oynamaz. bu kadar pas hatası yapan, top süremeyen, topu öldüren ve her hafta farklı grafiğe sahip bir forvet ile çok zor. oyun sağ kanattan yürümediği için hep soldan yürüyor. tosiç de yoruldu. zec'e atılan toplar hep ölü doğum. zec gününde olacak, şut çekecek de gol atıcaz. zor iş...

-zec'ten sonra oyuna giren mervan ile jimmy-mervan ikilisini hoca neden denemiyor acaba. çok hareketli bir ikili olurdu..

-drogba'yı canlı gözle izlemek büyük keyif. dikkat ettiniz mi? adam bizim ceza yayının 10m önünde kaleciye topu tam göğsüme at diye işaret yapıyor. muslera'dan nefis bir degaj ve drogba'ya tutkal gibi yapışmış stoperimize rağmen adam o topu göğsünde yumuşatıp önüne alıyor! bir pozisyonda 3 oyuncu ile tutamadık drogba'yı. 3 kişinin arasından ayrılıp kafa vuruşu yaptı. tabi böyle bir adamdan sonra top zec'in ayağına gelince insanın morali bozuluyor :)

-hava çok soğuktu. 1 derece havada iki takım da bence gayet iyi bir futbol izletti bize. ama staddan çıktığımda ayaklarımı hiç hissetmiyordum :)

-maç sonrası açılan stad kapıları viyana kapılarını aratmıyor. ya arkadaş londra'da maç izliyorsun. maç bitiyor 15dk'da stad bomboş. 40 dakikada staddan zor çıktık. girerken zaten zindan tipi turnikeden geçiyoruz o bir çile. bir de soğukta ayaklar buz kesmiş. zaten donuyoruz. adamlar kapıyı açamıyor. stad kapılarının önüne bariyer koymuşlar. yani her maç stadı terketmek çile. kimisi maç bitmeden 10dk önce çıkıp gidiyor. valla onlara hak vermeye başladım. bu 19 mayıs kadar iğrenç bir stad görmedim. gecekondu tipi yapı, necmettin şeyhoğlu stadı bile daha iyiydi :)

edit: biliç yerine mancini olacaktı! :D

MehmetGUNER
18-Dec-2013, 14:01
hepsini anladık da sevgili selim türker..
biliç'in bizim maçta ne işi vardı onu anlamadık. maçın tekrarını komple izledim, sen biliç'i nerede gördüysen bilmiyorum artık..;);):D

umityasar
18-Dec-2013, 14:58
Arkadaşlar ben rakip seyirciler konusunda daha ılımlı düşünüyorum. Rakip taraftarların kendi takımlarının atkılarıyla, formalarıyla stadımıza gelebilmesi G.Birliği taraftarını küçük düşürmez aksine saygı ve itibar kazandırır. Ben de G.Birliği forması ile Türkiye'nin her yerinde stadyuma gidebiliyorsam bizim bu hoşgörümüz sayesinde oluyor. İstanbul takımlarını tutan bir sporseverin G.Birliği kombinesi alıp kendi maçının yanı sıra diğer maçlarımıza da gelmesinde tribün kültürümüze uyması şartıyla bir itirazım yok. Ne zaman ki kulüp sportif başarı hedefine yönelir ve bunu yakalar, o zaman zaten tüm kombineler G.Birliği taraftarları tarafından kapışılır. Stadyumda küfür ediyorlarsa da kötü sözler sahibine aittir. Kişiler, topluluklar kalitesi ne ise ona uyumlu bir tavır sergiler.

Ben aynı fikirde değilim.
Galatasaray kesinlikle iyi oynamadı.
Atak olabilirler ama doldur boşalt yapıyorlardı.
Biz kazanabilirdik ama 12 ye 11 ancak bu kadar oluyor.
Galatasaray mı olur Beşiktaş mı olur bu tribünde maalesef olay çıkacak ve bunun tek sorumlusu emniyet ve Bizans taraftarı olan Ankaralılar olacak.
Sen su kapağı sokmadığın stada gs atkılı insanları sokuyorsun bu nasıl bir zihniyettir!
Gs taraftarı da Erdem in dediği gibi gaz ile çalışan bir taraftar güruhu.
Daha komiği Bizans içi çekişme önemsiz benim için ama 11 puan farkın oluştuğu bir maçın ardında zavallı Fenev li tezahürat da çıkarken gülümsetti beni.

selim_turker
19-Dec-2013, 10:48
hepsini anladık da sevgili selim türker..
biliç'in bizim maçta ne işi vardı onu anlamadık. maçın tekrarını komple izledim, sen biliç'i nerede gördüysen bilmiyorum artık..;);):D

ahaha slaven biliç'in takım elbise üzerine giydiği bereli garip fotolara baktıktan sonra bu postu yazmıştım. bereler beni çok etkilemiş olmalı :)

http://www.herayak.com/wp-content/uploads/2013/10/Slaven-Bilic-Bereli-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1.jpg