Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : 2013 - 14 / Süper Lig 7. hafta / Sivasspor - Gençlerbirliği



Abreg Çelem
02-Oct-2013, 11:33
2013/2014
Süper Lig 7. Hafta Maçı

SİVASSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ

6 Ekim 2013 Pazar, saat: 19:00
Sivas 4 Eylül Stadı

MehmetGUNER
02-Oct-2013, 12:37
sivassporu yenemeyiz arkadaşlar..
yada bu taktik diziliş ve bu oyuncu seçimi ile sivassporu yenmemiz gene o hep gördüğümüz rüyalardan biri olur..
hocamızda bunu görür ve rahat olursa, hiç değilse denemek için bile;
trafiğe kapalı yol görünümündeki sol tarafımıza tosiçi, stopere ahmeti alarak çıkmaya müsait bir defans kurarsa ki; dünya üzerindeki hangi cahil tosiç gibi bir sol şimendiferden vaz geçer soramadık hala..
savunma yönü hiç olmayan ama ileride bişeyler yapabilen cimmy ve ermin zeci oyun karakterlerine uyacak biçimde çift santrofor oynatıp, orta sahada top yapabilen tomiç, oktay, gosso, mervanla başlarsa ve bütün oyuncu değişikliklerini bu bölgede yaparsa belki bişeyler çıkar.. acı ama bu sene maalesef bütün maçlarımızda ilk kullanacağımız kelime belki.. belkide dibe vuracak kadar yalnız bırakılan, yetenekleri ve iş yapabilirliği sınırlı ama dibe vuruncada birbirlerine tutunarak dayanışma sergileyen takımımız sivastan bişeyler getirebilir..

sivasspor hem içeride hem dışarıda kazanmaya odaklı bir takım olmuş.. bravo carlosa..
defanstaki ve forvetteki yabancıları vasatın üzerinde.. bu bölgelerde çok iyiler zaten.. orta sahayıda bu tip takımlarda olması gerektiği gibi tek topla geçiyorlar haliyle..
kalkıp gene hem konyaya hemde fenerbahçeye yaptığımız gibi 4-5-1'le orta sahada mücadele ederek üstünlük kurma fantazisine kapılırsak; havadan geçen topları seyretmek için en güzel yeri bulmuş oluruz..

MehmetGUNER
02-Oct-2013, 17:07
-pardon bu topik yeri değil ama acil durum meselesi-

genede bu meçtan bişeyler çıkarabilirmiyiz diye merak eden arkadaşlarım olursa.. bu maçtan öyle birşey çıkarabiliriz ki; sezonu kurtarırız..
roberto carlosu transfer ederek dönersek bu maçtan kulübümüze en büyük katkıyı sağlayarak dçönebiliriz.. I. ersun yanal döneminde adımız ayartan kulüp olarak çıkmıştı nasıl olsa.. yapalım gitsin noolacak..:D:D

şaka bir yana bizi nispeten daha zor geçeceği baştan beri belli olan bu sezonda, kötü gidişattan döndürecek üç hoca kaldı ki; bu üç hocada kümede kalma duayeninin takım üzerindeki idamesini dinlemeyecek, onun kulüp üzerindeki akıl dışı uygulamalarını açığa vuracak yada en azından bunları dile getirecek kadarda kariyer ve karakter sahibi.. alkaralar olarak bizim talebimizde bu olmalıdır.. artık seçme ve yönetme kabiliyeti kalmamış duayenden, bu güne kadar tüm yaptıklarının yanlış olduğunu kabul edip takımımızı yetenekli oyunculara ve bilgili hocalara kavuşturması.. bu konuda ısrarcıyız..
işte alınması imkan dahilinde olan o hocalar...
mustafa denizli: sağlık sorunları nedeniyle bir daha takım çalıştırmayacağını söylemişti ama hem beşiktaşın hemde galatasarayın teklifleriyle ciddi olarak ilgilendi..
abdullah avcı: milli takımda başarılı olamadı ama kulüp takımlarında çok iyi işler yaptığı ortada.. yeniden ispat etmek zorunda olduğu birşeyler olamaz mı?. eski takımda düşmüşken..
roberto carlos: derme çatma kadrodan çok kısa bir sürede her maçı kazanmak için oynayan bir takım yaratmış.. hayret edilecek bir şekilde bu kadro ile deplasmanda tanımıyorlar.. oyunun büyük bir bölümünü rakip yarı alanda oynamalarına rağmen arkadada çok açık yakalanmıyorlar.. öne geçtikleri çoğu maçlarında galibiyeti korumasınıda bildiler.. kadro hemen hemen geçen senenin düşmemeye oynayan kadrosu.. tamam forvet hattında ve defans bloğundaki iki yabancısıda çok iyi ama bu iki kişiyle olacak bir işin boyutunu aşacak kadar hayret verici..

Serdal Eşgin
02-Oct-2013, 17:25
eyi hoş yazmışında başta yaşlı cavcav kösteği var.cavcav kösteği kesinlikle yukarıya oynayan takım istemiyor.yaşlı cavcav ın hedefi 10-15 arası bir yer.bu hocalar ise yukarıya oynayan takım istiyorlar.önce yaşlı cavcavdan gb kurtulmalı.sonra şişman menejer cem onuk,daha sonra da fb nin bize attığı gole tribünde göbek atan sAHTE GB Lİ YÖNETİCİ TARIK ARTUNMAÇ DENİLEN ADAM.

sivas maçına gelince ben bu maçtan 1 puan alacağımızı tahmin ediyorum.ha yanlış anlaşılmasın.bu 1 puanı sivas verir.biz alamayız.yani maç 0-0 biter gibime geliyor.ah yaşlı cavcav ah.bide futboldan anlıyorum masalını anlatıyon.10 yaşındaki çocuk bile senin yaptığını yapmaz.

cengizirken
02-Oct-2013, 18:36
.''...trafiğe kapalı yol görünümündeki sol tarafımıza tosiçi, stopere ahmeti alarak çıkmaya müsait bir defans kurarsa ki; dünya üzerindeki hangi cahil tosiç gibi bir sol şimendiferden vaz geçer soramadık hala''.. Sözüne katılıyorum. Bu maçta da aynı saçmalığı yaparsa ki Metin Diyadin yapar. Formda olan Atıf bizim canımıza okur. Metin Hoca kaybederse gidecek. Bu nedenle risk alacak. Bu da ayrı handikap. Velhasıl umarım yanılırım da bu sıkıntılar olmaz.

Ahmet_Ay
02-Oct-2013, 22:26
Sivas sezonun birinde 2. oldu, o sezonun öncesindeki sezon 4. Sonra bir bocaladılar, son yıllarda üste bir şey katarak toparlandılar.Sivas başkanı bir röportajında biz iyi oyuncu getirmek istiyoruz, adam Türkiye' yi duyunca birde Sivas'ı duyunca daha astronomik rakamlar istiyor, bütçemiz yetmeyince listemizdeki alternatiflere yöneliyoruz demişti. Bu da ligimizin marka değeri konusunda güzel bir fikir veriyor. Adamların ateşli bir taraftarı yok,ancak bir yerde tüm dünya üzerinde 5 milyon Sivaslı olduğunu duymuştum ne kadar gerçek, ne kadar şehir efsanesi bilemem. Kısacası adamlar üste bir şey katmaya ellerinden geldiğince ligi zorlamaya çalışıyorlar. Carlos' u getirmeleri de bunu destekliyor.

Bizim takım ise her sene yap boz. Oyuncu al takım 7-8. haftalar toparlasın her sene 10-15 arasında ligi bitir, sonra sivrilen oyuncuları devre arası veya sezon sonu elden çıkar yeni oyuncular al. Filmi başa sar. Bu sene aldıklarımız fos çıkınca ciddi tehlike yaşıyoruz olay bu aslında. Mehmet Abi defalarca buradan bu durumu daha farklı şekillerde, zihniyete eleştiri yaparak ifade etti. Üste katılan hiçbir şey yok. Bir zamanlar tesislerimizle, altyapımızla övünüyorduk. Şimdi ise her takım bunlara sahip ve de sportif başarı olmayınca dikkat çekmiyor.

Maça gelince, artık mümkünse gol atalım istiyorum. Savunma dizilişimiz de bir netleşsin. Öncelikle doğru, oyuncu özelliklerimize en uygun dizilişle sahaya çıkmalıyız. Kazanmamız zor ama kazanırsak bile tek farktan fazlasını beklemeyelim.

serkan_gungordu
03-Oct-2013, 15:47
bu maçta nizamettin ile başlamzsa, hocaya çok kızacağım

Mustafa Ates
03-Oct-2013, 16:13
bu maçta nizamettin ile başlamzsa, hocaya çok kızacağım
Mecburen Nizammettin ile başlayacak çünkü bu hafta Gosso ve Özgür yok.
Ama dur belki Doğa ile başlar...

umityasar
03-Oct-2013, 20:41
Ben en çok PTT 1. lige düşme durumumuzda Cebeci de değil de 19 Mayıs'ta maç yapacağımıza yanıyorum.

Arda_Kucukahmetler
03-Oct-2013, 23:38
Daha dün ders arası "acaba takım kadrosu nasıl olacak?" diye düşündüm.
Gosso ve Özgür yok...
Olsalardı şayet önerim şöyle olacaktı.
Ramazan
Serkan Kurtuluş-Ahmet- Kulusiç-Tosiç
Jimmy-Gosso-Nizametin-Özgür -Zec
Deniz

Şu an bu kadrodan en etkili görüntü böyle elde edilir gibi gözüküyor.

Sol kanat işlemediği için Zec-Tosiç ikilisinin geçen seneki gibi orayı işler hale getirmesi gerek. İlerisi için de, topu aldı mı gayet etkili olan Deniz Naki'nin vasat altı Stancu'nun yerine oynaması gerek.
Fakat bu maçta Özgür ve Gosso olmayacağı için de 2 farklı isim forma bulabilir. Muhtemelen defansif özelliği iyi olan Doğa ve Oktay şans bulacaktır Nizamettin ile beraber.

Hoca yine aynı hatalara düşerse Sivasspor kendi evinde bizi rahat geçecektir.

Mehmet_Doruk
06-Oct-2013, 05:08
Bu maçı alamazsak takım çok karışır, ya Cem onuk ya hoca gider. Bu sene onuncu oluruz diyordum ama en kötü kadro bizde. Golümüz stancu ile Zec'e kalmışsa ptt birinci lige postalanırız.

maksut_uzun
06-Oct-2013, 09:19
Beerbus'ta maç yayınlanacak mı?

cengizirken
06-Oct-2013, 16:39
Bu maçı alamazsak takım çok karışır, ya Cem onuk ya hoca gider. Bu sene onuncu oluruz diyordum ama en kötü kadro bizde. Golümüz stancu ile Zec'e kalmışsa ptt birinci lige postalanırız.

Alamayız ama bir mucize olup alsak dahi ikisinin de gitmesi gerekir

uralnadir
06-Oct-2013, 17:06
Yazacağım cok sey olsa da su an diyecegim tek sey bu maçın sonucundan bagimsiz olarak Baskan, baskan güdümlü tum yonetim ve genclerbirliginin cocugu diye bagrimiza bastigimiz ama tarihimizde olmayacak şekilde kendisini sahadan attirmayi bile becerebilmis Diyadin gitmeli.

maksut_uzun
06-Oct-2013, 18:55
Beerbus ellerinde tek decoder olduğunu belirtip maçın ilk yarısını yayınlayacağını söyledi. Biz de kalkıp Sedir'e geldik. Gelecek olan varsa sedir'e gelsin.

Göktan Başaran
06-Oct-2013, 20:32
İkinci golü yememiz an meselesi. Kanatlar felç. Orta saha yok. Puan için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyaç var

serkan_gungordu
06-Oct-2013, 20:52
Bir iere de cem ile cavcav istifa etsin arkadaş!

uralnadir
06-Oct-2013, 20:54
Bir iere de cem ile cavcav istifa etsin arkadaş!

Diyadin acikladi mi?

Mustafa Ates
06-Oct-2013, 21:00
Geçmiş olsun
Beklenen oyun
Beklenen sonuç
Ben mi gol atacam bilemedeim
Diyadin açıklasa ne olur açıklamasa ne olur.
Bu kadar basiretsiz futbol PTT 1.lig de bile yok..

Mustafa Ates
06-Oct-2013, 21:00
Geçmiş olsun
Beklenen oyun
Beklenen sonuç
Ben mi gol atacam bilemedeim
Diyadin açıklasa ne olur açıklamasa ne olur.
Bu kadar basiretsiz futbol PTT 1.lig de bile yok..

Bu arada Zec golcü ise ben de Roberto Carlos'um...

Mustafa Ates
06-Oct-2013, 21:02
Bu arada Zec golcü ise ben de Roberto Carlos'um...

Sadece bir Ahmet ve Kaleci kalsın, diğerlerinin hepsini Cem Onuk alsın ve gitsin

Mustafa Ates
06-Oct-2013, 21:12
Günün ehemmiyetine ve manasına binaen...

http://www.youtube.com/watch?v=FFfJ3G20swM

Ahmet Kocaoğlu
06-Oct-2013, 21:14
*** Maçtan Notlar ***
1-) Sivasspor'u tebrik ediyorum, haklı bir galibiyet aldılar.
2-) 4-4-2, 3-5-2, 4-5-1 hangi sistemde oynarsak oynayalım sonuç değişmeyecek. Takım olma ruhunu kaybetmişiz.
3-) Kalecimiz rezildi.
4-) Ahmet takımın en iyisiydi.
5-) Serkan sağ bekte başarılıydı.
6-) Eğer ki teknik heyet değişmeyecekse Uğur'un hemen takım değiştirirp kendisine yardımcı olabilecek bir teknik heyetle çalışmalı. Bizim teknik heyet
elimizdeki oyuncuların kendi olagan formlarını aşağıya çekiyorlar. Oyuncuların kendini geliştirmesi ve takıma faydalı olması bu teknik heyetle mümkün değil.
7-) Sivasspor 9 dakika boyunca sürekli pres yaparak bizim oyun kurmamızı engelledi. Topu aldıklarında ise kanatlara yönelerek aya paslarla atağa çıktı.

Arda_Kucukahmetler
06-Oct-2013, 21:18
Karaman mı Vural mı? Hangisi dersiniz?
Gerçi gitmesi gereken ilk başa Onuk ama Cavcav'ı biraz olsun tanıyorsak, td'ye patlacağı kesin.

uralnadir
06-Oct-2013, 21:20
Oyunun kimi zamanlarında kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar bizle. Kaleci de defans da kötüydü. 19 Mayis yan sahalarinda daha direncli takimlar mutlaka vardir.

onur_aydogan
07-Oct-2013, 09:43
Futbol böyle bir oyun işte. İşler ters gitmeye başlayınca oyuncunun ayağı titrer. Rakibin ilk atağında top 5 kişiden seker, kaleye giriverir. Sivas maçında da golü yiyene kadar iyi oynayan takımımız, golü yiyince suya atılan kesme şeker gibi dağılıverdi. İkinci yarıya şoku atlatarak çıktılar. İyi de baskı kurdular, net pozisyonlar yakaladılar ama girmeyince girmiyor malesef. İlk yarıda Mervan ve Zec, ikinci yarıda Nizamattin, Petroviç, Zec, Stancu, Oktay ile çok net 8 gol pozisyonuna girdiler ama atamadılar. Süper ligde bir deplasman maçında daha iyisini yapabilen bir takım yok. Gol bütün dengeleri değiştiriyor. Bu takım bir iki maç kazanıp özgüveni yerine gelse böyle oynadığı maçlarının çoğunu kazanır. Puan sıralamasına ve takım istatistiklerine bakınca bu yazdıklarımın havada kaldığının farkındayım ama oyuna bakınca benim gördüğüm tablo bu.

Takımın en iyisi Ahmet'di. Performansını beğenmediğim tek oyuncu kaleci Ferhat oldu. Metin Hoca önceki haftalarda Ahmet'i oynatmadığı için eleştirilebilir ama başka da bir hatasını göremiyorum. Sabredilirse bu takım iyi sonuçlar almaya başlayacak. Hoca değişirse bu başarı yeni hocaya mal edilecek. Hikmet Karaman ya da Yılmaz Vural'ın daha faydalı olacağına inanmıyorum.

mehmet galip
07-Oct-2013, 10:17
onur zaten bana göre sorun iyi oynamamızda.
hemen her futbolcu tam kapasite oynamasına rağmen rakipler kedinin ciğerle oynadığı gibi oynuyor bizle.
bu sadece şunu gösteriyor, diğer takımlarla aramızda kapasite farkı var.
geçen sene rezil organizasyona rağmen bir maç hurşut-bir maç flemix- bir maç aykut maçı kopartabiliyordu.
bu sene o yok.
futbolcular da bunun farkında ve umutsuzluğa kapılıyorlar.
mesut özil in arsenale gitmesinin kendi faydası dışında diğer futbolcuların verimliliğini de %40-60 arası artırmasından bahsediyordu dün gazetede.
bizde bu kıvamda adam yok.

metin diyadin in suçu diğerlerinden az tabii ama futbolcular hocalarına da inancını kaybetmişler. bu çok net.

önceki senelerde takımın kapasitesi olmasına rağmen bunu ortaya koyamamasından yakınıyorduk.
bu sene malesef kapasiteli adamımız yok.

en önemlisi de ben artık yurt dışında oynayan türk futbolcu istemiyorum bu takımda. gitsinler ptt 1. ligden gözümüzün gördüğü adam alsınlar ama bana "orda oynadı burda oynadı" diye 3. lig topçusu kıvamında adamları sırf avrupa gördü diye pazarlamaya kalkmasınlar. yeter artık cem onuk.

cengizirken
07-Oct-2013, 10:20
Diyadin bu ligi okkalıyamadı okkalayamaz da. Kapasitesi buna müsait değil.Kepazelik diz boyu. Göz göre göre gidiyoruz PTT 1. lige. Bari istifa et be adam.

Arda_Kucukahmetler
07-Oct-2013, 10:22
Takımdan şimdiye kadar çok oyuncu satıldı ve yönetim adına şans daima yaver gitti ve takım aşırı rekabetçi olmasa da bir şekilde ligi hep ortalama yerlerde bitirdi.
Fakat liglerde artık bütün takımlar çok güçlü ve iyi transfer yapmayan ve bizim gibi idareten günü kurtarmaya yönelik iş yapanların şansı azaldı.
Klüpler sportif başarı ile büyük paralar kazanmaya başladı.
Bizim klüp eskiden iyi futbolcu bulurken şu sıra en vasat liglerden en etkisiz futbolcuları alıyorlar. Futbolcuyu tanıyan td'ler oyuncu getirmiyor yerine devamlı menejerler daha olmamış futbolcuları veya yetersizliği ayyuka çıkmış adamları getiriyor. Son on yılda ne örnekler gördük. Nicoise, Le Point, Smeltz, Lekiç, Oliviera, Mununga, Gtari, Djite, Patio, Ekigho, Sandro, Tozo, Jardler, Isailoviç, Harbuzi, Radeljiç vs vs vs
Fleminks gibi profesyoneller varken bu, daha olmamış halı saha topçusu ayarındaki adamları takıma toplamak büyük bir başarısızlık veya art niyet örneği. Tüm takımlar futbolu bilen isimlere yönlenirken bizim bu halı saha topçuları ile ilerlememiz çok zor. Arada bir kaç örneği, iyi sayılabilecek paraya satmak bu ayıpları örtmüyor.

Ayrıca diğer takımlar forvet bölgelerine yığınak yaparken sadece Stancu'yu takıma layık görmek çok büyük öngörsüzlük. Hiç bir takım bünyesinde bu derece alternatifsiz bir ileri uç bulundurmuyor.
Onur'un üstteki mesajında dediği gibi, gol atamayınca illaki yiyorsun ve maç sana gelmiyor.

Mesajı şu veciz sözle bitireceğim.
Transfer döneminde eldeki iyi futbolcuyu tutmak için vermediğin paralar ara transfer döneminde bir tarafını tırmalar.

Ya bay başkan. o eski kafalar tedavülden kalktı. :-(

mehmet galip
07-Oct-2013, 10:47
Ayrıca diğer takımlar forvet bölgelerine yığınak yaparken sadece Stancu'yu takıma layık görmek çok büyük öngörsüzlük. Hiç bir takım bünyesinde bu derece alternatifsiz bir ileri uç bulundurmuyor.
:-(


ctesi konya-erciyes maçına gittim.
konya normalde yetersiz bir takım... ama yönetim transferin son günü gekas ve dalma transferleri ile hocasına nefes aldırmış.
bu 2 adam ustalıklarıyla takımı kurtardılar.

maça baktım konya gibi bir takımın ileri ucu gekas-dalma ve erdal.

erciyesin ileri ucu ibriçiç-vlemix ve traore..

bu takımlar kim, düşme konusundaki rakiplerimiz...

vay anam vay halimize dedim...

onur_aydogan
07-Oct-2013, 10:51
Forvet hattında zayıf kaldığımız kesin ama kadromuzun diğer takımların çok altında olduğuna katılmıyorum. Bu iş biraz da hava işidir. Takım bir türlü ritim yakalayamadı. Bunda forvet hattının yetersizliğinin ve formsuzluğunun büyük payı var. Bu sezon şapkadan tavşan çıkaracak oyuncumuz yok ama takım olarak geçen seneye kıyasla daha iyi oynuyoruz.

ErdemGokturk
07-Oct-2013, 11:41
oyun iyi de kadro oluşumundaki varsayımlar tutmamış sanki. iki tane fizik yetersizliği olan forvet ile oynuyoruz. gol yiyene kadar tamam, ama ardından forvetlerimiz duvara çarpıp çarpıp yere düşüyorlar. bir tane herve tum olsa olay dönerdi bu yaşına rağmen. bizde bir de artun vardı ne oldu o ?

Gürbüz Güreşci
07-Oct-2013, 11:48
Oyuncular haricinde vasatın altında olduğuna kanaat getirdiğim tek isim Metin Diyadin. Yönetimin para edecek kaliteli oyuncuları üçer beşer elden çıkartmasının yanı sıra haftalardır elindeki kadroyu bir türlü oturtamayan, takım haline getiremeyen hocanın da yönetimden pek farklı kalır yanı yok bence. Ligin en iyi sol bek oyuncusu Tosic'i ısrarla stoper oynatan, takıntılarının esiri olmuş bir teknik direktörden başarı beklemek.. Hayaller, hayeller...

Metin Diyadin'le yollar ayrılmazsa bu sene Gençlerbirliği küme düşer. Çok geç olmadan çaresine bakmak gerek.

onur_aydogan
07-Oct-2013, 11:52
bizde bir de artun vardı ne oldu o ?
Artun Fethiyespor'da harikalar yaratıyor.

MehmetGUNER
07-Oct-2013, 12:45
ben maçı izlemediğim için sevgili gürbüz güreşçinin mesajındaki bir konuyu ele almak istiyorum.
en azından bazı arkadaşlarım gibi hocamız evladımızdır demeyip, yaptığı bariz hatalara değinmiş. çoğu arkadaşım camiamızdan yetiştiği için hocamıza hoşgörülü yaklaşmakta ve bizi adım adım bir alt lige götüren ölümcül hatalara katlanmaktalar.
ve çok daha vahimi sezon başında tarumar edilmiş kadromuzun başına duayen diye anılan başkanımızın birde tutup beceriksiz ve kariyersiz bir hoca getirmesi hatasınıda örtüyorlar.. ama bişey varki; arkadaşlarımın görmediği, evladımız dediğimiz metin diyadini "siz istediniz bende aldım" deme kozunu elinde tutuyor..
tabiki öyle bişey olmadı. sn. cavcav çok kötü bir talan gibi transfer sezonu yaşadı ve daha öncedende denediği, yetersiz olduğu görülen metin diyadini bu takatsiz takımın başına getirerek bu sonu hazırladı..

"bu sonu" dedim çünkü bu sefer kurtaramayacak..
yenebileceğimiz takımların hepsine puan verdik ve önümüzde puan alacağımız bir tek elazığspor deplasmanı ve kendi sahamızda oynayacağımız gaziantepspor maçı var..
birkaç hafta önce işler bu duruma gelmemişken "alttakilerin hangisi kurtaramaz sanıyorsunuz" diye konunun vahametine dikkat çekmek istemiştim.. bu gün ise soru cok daha ürkütücü ve çaresizliğimizi yansıtıyor: "bu iki maçı alabilecek gibi görünüyormuyuz?."
aslında bu soruları idari ve teknik yönetimlerin birbirlerine sormaları gerekir ama dedik ya durum ortada.. birisi ben duayenim nasıl olsa bana bişey olmaz diyerek ortalıkta dolaşıyor, diğerinin ise bu taraklarda hiç bezi yok..

devre arasına çok fazla puan açığıyla gireceği belli olan takımımıza, bu kadar açığı kapatabilecek ne gibi yetenekli oyuncuları alabilecek ve bu oyunculara ne kadar para harcayarak bu girdaptan kurtaracağını sanıyoruz ki?.. sn. cavcav yaparmı böyle birşeyi?.
düştüğümüz bu kötü durumu fırsata dönüştürmek isteyen menecerlerin pardon simsarların oyuncağı olmak istemiyorsak geriye ya şikeye yada hakem satın almaya falan başvurmamız kalıyor..
yada yönetimi dinlemeyecek bizi bu durumdan kurtaracak planları ve takviyeleri baştan kabul ettirecek, mustafa denizli, abdullah avcı ve roberto carlos gibi hocalara devredip, artık çoktan yapması gerektiği gibi en azından kadro oluşumunda arka plana çekilecek..

bunu yaparmı? dediğinizi duyar gibiyim ama geçen forumda kalan uzun uzun değinip köşelere astığımız yazılarda da vurguladığımız gibi; bir futbol ülkesi olduğumuzun söylendiği memleketimizin başkentinde mevcut kulüp iktidarının bütün politikalarını reddeden, şeffaf, demokratik, çağı yakalamış, gerekirsekirse birleşik bir kulüp yönetim alternatifi yok..
bu durumda sn. cavcavın bırakıp gitmesi tamamıyla kaosa dalacağımız anlamına geliyor.. oğluna bırakması ise bizle ve ülke futbol kamuoyuyla dalga geçmek demektir..
meseleye bakın şimdi nereye geldi.. metin diyadine evladımız diye katlananların birde cavcavın yönetime evladını getirmesine nasıl karşı çıkacağıda meraklar konusu..
bu tip tartışmalar hala taraftarlar arasında bile yapılmamışken.. birde..

mehmet galip
07-Oct-2013, 14:00
bir diğer husus da,
düşen ordu dan gelen stancu ve gosso bizde maç kurtarsın diye gözlerinin içine bakılırken;
aynı takımdan konya ya gelen hasan kabze daha ilk 11 yüzü bile göremedi... santrafora alınan isveç liginde 2 kez gol kralı olmuş gunnar heidar tharvaldsson (copy past yaptım tabiiki:) ) da keza kadroya giremiyor konyada...peki adanasporun geçen seneki yıldızı mbilla??? bizim bu kadroda direk oynamazmıydı? o da ilk 11 yüzü göremedi henüz. bahsettiğimiz takım kim? geçen sene parasızlıktan ptt ligde transfer yasağı konduğu için adam bile alamayan ve düşmenin adayı konya... biz varlık içinde yokluk çekiyoruz.

konyaya hakim olduğumdan yazdım, yazdıklarım transfer politikamız hakkında bir gösterge...akhisarı mercek altına alsak daha da utanılacak durum çıkar cem onuk adına...

maksut_uzun
07-Oct-2013, 16:56
Takımın eksiği: hücuma yönelik orta saha ve forvet. Oktay, Petroviç, Zec ve Stancu yetersiz kalıyor. Artun'unsa forvete ilaç olacağını düşünmüyorum. Artun'u Hacettepe'deyken izledim, hiçbir olayını görememiştim. (Bu söylediğim yüzünden beni utandırması durumunda gayet memnun olurum bittabi.) Onur abi'nin dediği gibi, takımın kendine özgüveni gelmesi gerek. Ondan sonra bu takım, forvet ve orta saha oyuncularının gelmesiyle birlikte güzel işler yapar.

Ancak bundan sonra güzel şeyler olsa bile, olanlar yönetimin ve Cem Onuk'un başarısızlığını, sarsaklığını gizleyemez. Yönetim ve Cem Onuk'un bir an önce o tesislerin kişisel eşyalarıyla birlikte çıkması dileğiyle.

Adem Erkoçak
08-Oct-2013, 15:18
takımın eksiği herhangi bir kişi değil bence. yıllardır bir bozuk düzen içerisindeyiz, bunu kabul edelim ve işin yönetim boyutunu geçelim, bu herkesi malumu... fakat sahaya geldiğimizde sorunun futbolculardan ziyade kenarda olduğunu düşünüyorum. öyle ki, hiçbir planımız yok. son maçta kornerlere bakın, hepsinde farklı biri topun başına geçip içeriye vuruyor topu. içerde de özel bir diziliş filan yok, kim nereye denk gelirse! top kapıyoruz, kim nereye koşacağını bilmiyor. savunma yapıyoruz aynı. uzatmayayım, takımın bir kişiliği yok, karaktersiz bir futbol oynuyoruz. ve bu benim metin hoca'dan beklediğim en son şeydi...