Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Bebelere Tişört



alperen_koza
29-Aug-2013, 12:32
Selamlar,

Buralara uğramayalı baya değişiklik olmuş. Sizleri de özlemişim. Madem tekrar ölmüş üyeliği dirilttik bari bir konu açayım da şanımız yürüsün :p

Her neyse. Arkadaşlar ben benim oğlan doğduktan sonra (ki 5 ay öncesine tekabül ediyor) Gençlerbirliği'nin bebekler için neleri var araştırayım da oğlum giysin dedim. Ancak 7 yaş altı bir şey yokmuş :mad: Bende kendim tisho tarzı yerlerden birşeyler yaptırayım istedim. Sizlerden böyle birşey daha önce yaptıranınız oldu mu? Ya da yapmak isteyeniniz var mı? Güzel bir tasarım yaptırayım istiyorum. Şöyle afilli bir Gençlerbirliği amblemi koyalım vs. Bir dde Tisho dışında bildiğiniz internetten ve ya bizzat dükkandan kaliteli tişört yaptırabileceğimiz yer var mı?

Yorumlar beklenir, saygılar sunulur

uralnadir
29-Aug-2013, 13:24
Bir adet tişört veya uygun beyaz kıyafet ile Gama iş merkezine giderseniz sanırım alt katta ne isterseniz basıyorlar. Biz öyle yaptık ve çok güzel oldu.

alperen_koza
02-Sep-2013, 15:06
Teşekkür ederim cevap için. Bir deneyelim bakalım

Göktan Başaran
02-Sep-2013, 23:30
Kipa'da 3,5 yaşındaki oğluma göre, Kırmızı Siyah çizgili tshirt bulup forma diye yutturdum. Daha doğrusu yutturdum sanıyordum. Geçenlerde bunun arması yok diye tutturdu. Klüpte ya da başka bir yerde satılmıyor biliyorsunuz. Şimdi arma bulup diktireceğim forma olacak. Arma bulabilir miyim?