Giriş

Orjinalini görmek için tıklayınız : Denizlispor - Yeşil Cephe



Emre_Bilgiç
29-Jul-2013, 12:58
Denizli tribünlerinde bu yıl ile birlikte mücadeleye başlayacak olan tribün grubudur .
Uzun zamandır beklediğimiz bir oluşumdu Yeşil Cephe
https://www.facebook.com/YesilCephe?fref=ts

Denizliden çok sevdiğimiz Gençlerbirliği tribünlerine Merhaba
Yeni sezonda başarılar diliyoruz .

Fatih_Salman
29-Jul-2013, 15:03
Denizli bu ülkede maç seyredilebilecek en güzel şehir desem yeridir. Şehrinizde 2 kere Denizlispor-Gençlerbirliği karşılaşması izlemek nasip oldu, şehrin modern yapısı, tribünlerdeki hoşgörü, deplasman tribününden mükemmel maç izleme açısı, stadyum zemininin mükemmel oluşu hatırımda kalan güzellikler. Biz mi düşeriz siz mi çıkarsınız bilmem ama tekrar aynı ligde yer almak kısmet olursa görüşmek üzere diyelim.

Haziran ayında Denizlispor camiasının yakından takip eden bir arkadaşımın bana söylediği ve beni üzen nokta ise Denizlispor'un ekonomik olarak Ankaragücü kadar kötü ve işin içinden çıkılmaz bir durumda olduğunu söylemesidir.

Ahmet_Ay
30-Jul-2013, 00:32
Türkiye de deplasman olarak Eskişehir ve Denizliyi çok seviyorum.

Muğladan 3 saat mesafedeyidi, 3 sene üniversitede okurken üç maçımıza gitmiştim. Son sene Ramazan Ayı ve maddi durumumun yetersizliği dolayısıyla kaçırmıştım. Şehrin insanının duruşunu, karakterini genel olarak beğenmiştim. Mimari yapı olarak bir tek otogarını beğenememiştim, eski şehre yakışmayan bir görüntüsü vardı. Hatırlarmısın Fatih Abi ne lezzetli pideler yemiştik.
O dönem 19 Mayıs stadımız patates tarlası gibiydi. 3-4 takı maçlarını bu statta oynuyordu. Denizli Atatürk stadının zeminine hayran kalmıştık. Adamlar 15 günde bir stadı açıyordu. Bunun muhabbetinide tribünde etmiştik.
İnşallah Denizlispor süper lige dönerde yine deplasmanlar yaparız.

Emre_Bilgiç
30-Jul-2013, 01:08
Şehrimizin iklimsel özelliği sebebi sahanın güzel olmasında çok etken , hakikaten Denizli gibi zemini olan çok az stadyum var .
Denizlispor'un maddi durumu iç açıcı değil ama Bir Ankaragücü olacağını hiç sanmıyorum .
Denizli çok göç almasına ragmen hala İnsanın o samimi yapısı bozulmuş degil :)) havasından mıdır suyundan mıdır bilemiyorum
Denizli otogarı geçici olarak sehir dısında , Otogar eski yerine tekrar yapılıyor .

Bizlerde Gençlerbirliği ile karşılaşmayı çok isteriz , umarım ki bu karşılaşma süper ligde olur :)
Düştügümüz sene Denizliden gelen 4 otobüse kahvaltı ısmarlamış , on numara ağırlamıştınız , Hiçbirini unutmadık . Denizliye ilk gelişinizi çiçeklerie , pidelerle bekliyoruz.